... všetko o BMW ...
Napster050 napísal:To idem hneď spraviť na svojom webaste pokiaľ ho mám vonku z autaono väčšinou ked je RJ webasta odidena, tak vytiahnutie poistky nepomože, lebo je tá zbernica bud zarušená vyskratovaným obvodom vnútri, alebo je uplne v prdeli.
vždy treba vytiahnuť šteker z webasta
treba otvoriť RJ webasta a odjebať odtiaľ tie biele hovna čo držia kondenzátory. pod nimi to býva často skorodované.
čiže vyčistiť, prepájkovať atď...
(ale nemal by som to hovoriť, lebo za to sa platí aspoň 100€)
Igor111 napísal:Zdravim, môžte mi napisať, kde presne najdem ten modul Webasta a ako ho spoznam... mam tiež problem s elektrikou...tak by som skusil najprv toto
keď začne blbnúť, tak na displeii nesvietia hodiny (radio a RDS funguje), nesvietia kontrolky smeroviek (ale smerovky "vonku" idu) ani "neťukajú", pri zapnutých diaľkových diaľkové svietia, ale nesvieti ich kontrolka, spočiatku neišiel ani central na DO (s kľúčom fungoval), teraz už ale funguje aj na DO (porucha trvá), ďalej nezapne klímu (kontrolka zasvieti, ale nespustí ju)...chcel som dať samo že načítať diagnostiku, ale ani sa nespojil s počítačom...
Po nejakom čase zrazu všetko začne fungovať akoby nič sa nedialo a cca po 1-2 týžd. znova.....
airbone napísal:Nazdar Martin, to si odpovedal mne? Miloš, Zilina.mozu to kludne sposobovat budiky - hlavny gateway pre K-BUS.....
323/525 napísal:Nazdar Martin, to si odpovedal mne? Miloš, Zilina.