... všetko o BMW ...
DaDoAbraham napísal:wheeeyyy VRBOV!Takže zopár fotiek na úvod....ospravedlňujem sa za kvalitu ale zachránil som ich len na základe Messengera na FB keďže som rozbil mobil a von ich už nedostanem....
Tak nech sa páči
=================================================================================
Autíčko už doma, pekne prepísané a v našom vlastníctve
Treba vyriešiť :
- mäkšia predná náprava
- zišlo by sa prešiť volant
- roztrasené spätné zrkadlá
Vyriešené :
1.11.2019 - 262 000 km
- Komplet výmena rozvodov plus nastavenie VANOSu
- Hlavné reťazové rozvody ( orig )
- Rozvod olejoveho čerpadla ( orig )
- Nový náboj na kľuke ( orig )
- Semering kľuky ( elring )
- Pretesnenie vane ( elring )
- Pretesnenie veka ventilov ( elring )
- Nové stierače ( Bosch )
- Vymenená brzdová kvapalina
- Nový olej Liqui Moly TopTec4100 5w40
- všetky filtre ( Bosch )
27.04.2020 - 264 600 km
- Výmena oleja Liqui Moly TopTec4100 5w40
- Olejový filter ( Mann )
- Preplach motora ( Protec Engine Flush )
=================================================================================
Doplnená výbava :
27.04.2020 - 264 600 km
Windschott- doplnené
Napster050 napísal:No ono to píšem ako retrospektívu aby som mal príbeh chronologicky nakoľko vtedy sa mi voľajako nechcelo keďže som meškal....takže daily car na behanie po meste a nakupovanie...
šak počkaj ked zistiš jak dobre sa z toho vystupuje na našich parkoviskách pri obchodoch
boborjelotor napísal:No popravde som sa už hral s kodovaním a riešil drobnosti typu zablikanie smeroviek pri zamknutí, nejaké to ovladanie okien po vytiahnuti klúča ale aj komfortné funkcie strechy.... okna cez diaľkové idú, strecha zatiaľ nie.... ale ide ak sa kľúč vloží do zámku a pootočí napríklad na odomykanie a pekne otvorí strechu naopak je to so zamykanímbtw cista zvedavost - da sa na e46 cabriu otvorit strecha klucom na dialku?
Fritzko napísal:wheeeyyy VRBOV!
ice.blade napísal:da sa nakodit strecha aby sa otvarala drzanim tlacidla na kluci... ak mas dobry dosah na antenu v spataku tak mas sancu sadnut do auta uz so skoro zlozenou strechou