... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
boborjelotor napísal:ahahaha you sonofabitch, I'm in! Vobec neni spatny biznis plan nechat si platit za ten nekonecny cas, ktory tam travis kym ti 'nasi technici preveruju" vozidlo. Ale zivot ma naucil, ze dobre veci sa neopakuju, preto si tento moj one-of-a-kind experience s AAA necham nateraz ako jedinu, prijemnu spomienkuKillo, ked sa ti tak pacilo v ackach pri predaji HonemToProdej fabie, nechces popri svojej kariere databazoveho restartovaca v Litve zalozit aj side hustle a za proviziu vozit auta do aciek na vykup? kupim ti iphone 8 ked tam odvezes moju haraburdu :)
chup44 napísal:to je len poza. opytaj sa ma ako budem nad vecou neskor, ked bude moj lexus v astronomickom okienku sa dosmejem :)Diky moc killo, je vidieť, že si jeden z mála tu nad vecou
Ty vole, mám dosťBy som to povedal z opacnej strany.. predajcu. Ale zaujemca je stale kokot, naivny. Som dnes pocul od novopeceneho stastneho majitela totalne zborenej hnojovej E70 odpoved, preco to auto ma 358 000km a preco ho to ako slovaka a uplneho auto-laika nesere. PREDAJCA mu povedal, ze auto mal na firmu a stacal ho nahor kvoli cestakom. Takze uz viete co treba povedat ked km zacinaju trojkou a slovakovi je plano.. veduci, to ma 160 000 ale som potreboval cestaky tak som ho kazdy mesiac stocil 5k nahor viete ako..