-prosim o radu, potrebujem vymenit FRM3 modul (povodny je nefukcny) ....kupil som pouzity len pri zapojeni mi neustale svietia predne parkovacky a nefuguju okna. -zrejme je potrebne ho kodovat. -staci len zmenit VIN na novom? ci je potrebne prekodovat cely? -pojde to cez NCS Expert?
-udaje FRM3: (udaje medzi povodnym a pouzitym su totozne)
ani vin nemusis menit, staci prekodovat, ak si s tym nebudes vediet rady, volaj pis
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
iba v pripade ze si kupil spravny FRM3. Lisia sa operacnym softwarom. Iny je pre klasicke svetla, iny pre xenon, iny pre AHL..... Nie su zamenitelne. Je len jeden typ ktory funguje pre vsetko, oznaceny FRM3 MAX BROSE. Je to vymenny diel, teda dokaze nahradit vsetky druhy. Zbytocne si si s tym narobil starosti - stacilo mi priniest modul do PO a ja by som ho opravil za cenu ktora je nizsia nez nakup pouziteho a nepotreboval by si nic kodovat atd....
Cause: There is either a compatibility issue with certain combinations of vehicle software (Plant Integration I-Level) and the Footwell Module hardware installed in the vehicle or the module itself has failed.
Podla bmw teda takto... Obzvlast salamunske vysvetlenie je to zvyraznene na cerveno. Modul sa proste pokazi.....