... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
ViktorDDD napísal:sacie potrubie ak myslíš parohy tak to určite pomôže výkonu, a škrtiaca klapka lanková, neviem či to potom bude komunikovať s DME
ViktorDDD napísal:DME=riadiaca jednotka![]()
myslel som to tak že ak prehodíš celú klapku tak či s tým bude komunikovať RJ, lebo teraz to funguje tak že signál ide z pedálu do RJ a z tade je potom ovládaná klapka, ak sa nemýlim
kobrakai napísal:funkciu vanosov by som okašlal celú. Poskladaj auto, vyjazdi to, keď to začne rachotať, tak to neopravuj, nechaj to skočiť. Motor odnes na hliník do zberu a kúp klasiku M60. tak či tak bez zotrvaku či prevodovky aj tak nezmeníš funkciu vanosov kámo
Keby som mal času a priestory ako ty, už dávno by bol v uliciach smog ako v šanghaji.
boldenone napísal:
neviem co sem pleties nejaku prevodovku a zotrvak a absolutne uz neviem co sem pletes cas a priestory... bavime sa tu o vanose. ja ten vanos mam v <-> cely jak je. bohuzial taky motor som kupil od znameho za dobru cenu tak s tym uz nic neurobim. sam by som radsej zobral bezvanos ale musim sa uspokojit s tym co mam.
a stale nechapem co myslis s tym sparovanim pedalu s DME pridavat plyn budem moct kedze to bude na lanku. mozno mi tam len bude vypisovat nejaku chybu na diagnostike. ale nenapada ma nic co by branilo v pridavani ked to je vlastne cele nastavene na lanku