Pondelok, 9. Marca 2015, 00:40
Zdravím,
na aute od jeho kúpy chyby: Restraint Systems Faulty predajca mi povedal, že je to chyba kontaktu. Neriešil som to vtedy, ale späť k veci. Po dlhom hľadaní na internete a návšteve diagnostiky som objavil ďalšie veci: chýbal spolujazdcov airbag, a obe predné pyropásy boli vystrelené.
V aute mi ukazuje presne toto: (Restraint System Faulty, Passenger airbags faulty) - červeným , Passenger restraint system a Driver Restraint systems faulty - iba v žltom rámčeku.
Na diagnostike sme zistili, že obe pyropásy sú zlé. A neskôr som zistil, že chýba spolujazdcov airbag.
Rozhodol som sa definitívne, to dať do poriadku, to znamená Airbag spolujazdca som zohnal zapojil som ho na pôvodné miesto ale ešte som nespoji kábeláž.
Pyropásy chcem zohnať z allegro.pl alebo prípadne, keby niekto vedel, kde sa dajú kúpiť nové a za koľko.
Vymeniť a zapojiť pyropásy mi nebude problém, chcem sa informovať na postup, chcel by som pokračovať asi takto, stručne: odpojím baterku, demontujem chybné pyropásy, namontujem nové a zapojím baterku. Odnesiem to na diag nech to vyblokujú a malo by to byť v poriadku? Alebo bude treba vymeniť RJ airbagov za nestrelenú? Nemôže sa niečo poškodiť po zapojení baterky, keď bude všetko namontované? Ďakujem.
-
Prílohy
-

- IMAG1522.jpg (103.91 KiB) 4589 zobrazení