... všetko o BMW ...
Abyssko napísal:Aha, no teda prepáč, nie zavada, ale dorobene EA. Aj keď v skutočnosti dorobene niesu, len su tam vymenené žiarovky za led.Kde som napisal ze je to zavada? Len to komusi nedalo a musel sa v tom sparat boh vie co este robil podls seba
upir156 napísal:To je podla mna znamenia aby si si dal pozor na auto lebo to je tak, AE musia byt, servis pocka, hlavne vyzerat cool pred kamaratmiAha, no teda prepáč, nie zavada, ale dorobene EA. Aj keď v skutočnosti dorobene niesu, len su tam vymenené žiarovky za led.
upir156 napísal:Tak som to nemyslel, ale ak to ma nejaky 20rocny šuhaj tak by bolo preklepnut a popytat sa viac,resp. si auto dokladnejsie obzret, ved nakoniec kupil stocene/stocil autoTakže kto má led žiarovky v EA, tak kašle na servis. Nezastavam si ho, ani ho nehanim, ale tvoje odôvodnenie mi príde trochu scestné. Ako ked ma niekto biele osvetlenie SPZ, tak teraz je u mňa automaticky nejaký niktoš? Sa mu to páči, tak si to tam dal, kupujúci si to dá nazad. Tiež ťa neodsudzujem zato čo máš a čo nemáš na aute. Takže láska a mier nech ťa sprevádza.
pablohablo napísal:m57 maju daky problem s retazou ?
pablohablo napísal:Ale cobyyyy :)m57 maju daky problem s retazou ?