... všetko o BMW ...
velwoo napísal:Ahoj, svieti ti aj EML naľavo, takže máš aj ty svatú trojicu. Najčastejšie chyby bývajú ABS senzor alebo senzor natočenia volantu. Choď na diagnostiku, budeš vedieť viac.Sorry, že ti to tu trošku zaspamujem, no dve z troch kontroliek ako tebe nedávno zasvietili aj mne. Pri ďalších jazdách už nesvietia. Mám ich riešiť? A čo vlastne znamenajú/znamenali u teba? Ďakujem.
Majo74 napísal:Ahoj, svieti ti aj EML naľavo, takže máš aj ty svatú trojicu. Najčastejšie chyby bývajú ABS senzor alebo senzor natočenia volantu. Choď na diagnostiku, budeš vedieť viac.
Mňa házdalo do núdzového režimu. Robí to aj tebe? Po opätovnom naštartovaní to bolo OK.
Majo74 napísal:Možno blbosť, ale nemáš na stredových fukároch na koliesku nastavený teplý vzduch? Tieto fukáre sú od zvyšných nezávisle nastavované kolieskom na nich.Ozaj na najnovšie mi ide stále teplý vzduch z fukárov. Klimatizáciu nepoužívam, nemôžem, a často som za jazdy cítil že ma "ošľahol" teplý vzduch. Myslel som si že to tými teplami ale nakoniec je zo z fukárov. Môžem nastaviť aj 16°C a stále ide teplý :/ Zatiaľ som to veľmi neriešil. Vodný ventil žeby? Ježko?
velwoo napísal:Vďaka za reakciu ale nie, mám tam tri modré bodky :)Možno blbosť, ale nemáš na stredových fukároch na koliesku nastavený teplý vzduch? Tieto fukáre sú od zvyšných nezávisle nastavované kolieskom na nich.
velwoo napísal:Jáj prepáč som si ani nevšimol že je to moja fotkaPoužil som tvoju fotku, keďže ja som odfotiť nestihol :) Mne svietili len tie dve, ktoré som zkrúžkoval
6kamil6 napísal:Vďaka za tip. Viem že ježko robí problémy ale má 'na starosti' aj nastavenie teploty? Musím to popozerať po internete :)Serus,
k tomu fukaniu, u e46 to vacsinou byva zly jezko.
eddone napísal:Vďaka za tip. Ako dlho to asi vydrží?Ja som to dozadu jen očistil, ale nafoť to pred/po, tiež by som si to pozrel. Inak na plastové diely na motore/lišty dverí a pod. viem doporučiť "turtlewax black in a flash". Mega rozdiel ako to oživí.