... všetko o BMW ...
Pr.danco napísal:čaute,
chcem sa spýtať na tento problém: trasie mi radiaca páka keď mám auto na neutrále. Niekde som počul ale neviem už kde:)) že vraj to nieje dobre..je to problém ktorý mám riešiť alebo to nieje nič vážne?
ďakujem za rady.
dám to teda do servisu..len tak pre zaujímavosť čo to bude asi za položku? ale ďakujem za radu!!!Pr.danco napísal:No ja asi tažkodám to teda do servisu..len tak pre zaujímavosť čo to bude asi za položku? ale ďakujem za radu!!!
cize som musel kupit druhu pouzitu ale ak by sa dalo hentu dat dokupy bolo by fajn :) diky za pomoc 
Pr.danco napísal:čaute,
chcem sa spýtať na tento problém: trasie mi radiaca páka keď mám auto na neutrále. Niekde som počul ale neviem už kde:)) že vraj to nieje dobre..je to problém ktorý mám riešiť alebo to nieje nič vážne?
ďakujem za rady.
Pr.danco napísal:až na tie rýchlosti...1tka ide trocha tachšie ale iba cez zimu keď je teplejšie tak je to ok..neviem asi je to prevod.olejom..
Pr.danco napísal:Nazdar chcem sa ťa opýtať v čom bol nakoniec problém dikyNo ja asi tažkodám to teda do servisu..len tak pre zaujímavosť čo to bude asi za položku? ale ďakujem za radu!!!