... všetko o BMW ...
futy napísal:záruku tam majú na toho rendyho 5r/100000km ak som dobre kukal, a potom pôjde z chalupy. Vypadá pekne, akurát ho na TVPrima trochu odral v teste. Celkom dobrá ponuka za fajin cenu.
kompre napísal:ja by som sa spolahlivosti nebal, skor by som povedal ze to bude vyssie jak u konkurencie.. navyse modely RS aspon predchadzajuci megane sa skladal v inej fabrike a mal by byt na tom lepsie jak obycajny megane..Pozeral som polo aj troc, ale nie je to moja salka kavy, stale som viac nakloneny meganu a ked uz, tak ozaj RS, aby som si nevycital po kupe GT, ze stacilo relativne malo a mohol som mat vrchol ponuky v ramci megana.
Farby u RS nekomentujem :) jebe im. Ja vyberam medzi bielou striebornou a sedou ak by. Viac ma trapia tie zakladne relativne skarede sede 18nastky. Bojim sa ze na tych 19kach to ale bude moc a auto bude prave urcene na +- denne jazdenie po BA kde budem preklinat aj 18ky ako na e90ke.
CUP sa nekombinuje s EDC a navyse dalsie pritvrdenie by na nase cesty nebolo boh vie co. Na okruh sa nechystam, bude to len na kazdodenne svizne zvezenie. Zaobidem sa tym padom bez samosvoru. Viac ma trapi jednoducha zadna naprava :). Pojdem sa povozit, uvidim aky dojem auto na mna spravi. Ako kazdy sa mierne bojim spolahlivosti, ale myslim ze <> je na tom s dlhodobou spolahlivostou v dnesnej skurvenej spotrebnej dobe rovnako ako hocijaka ina automobilka (teda rovnako zle :))
Ta jednotka nevypada zle fuxo, ale rozhodol som sa ze beriem nove auto. Nezaprdene sedacky su nezaprdene sedacky, hoc aj na ukor toho ze sa nemestim do premie :)
futy napísal:na tvprima v teste? to sa neda nazvat testom ani pri obidvoch ociach zavretych a so stuplami v usiach..záruku tam majú na toho rendyho 5r/100000km ak som dobre kukal, a potom pôjde z chalupy. Vypadá pekne, akurát ho na TVPrima trochu odral v teste. Celkom dobrá ponuka za fajin cenu.