... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
chefino napísal:Tak som nakoniec objednal od Crumara origo Bosch H7 nové, keď už, tak už a super cena.
Ešte zvažujem, aké žiarovky tam puknúť, rozmýšľam nad Osram Nightbraker alebo Xenesis TruMatch, ale s tými nemá nikto nejaké poriadne skúsenosti tuto na klube. Na nete som tiež nič moc nenašiel...
chefino napísal:Už mám na ceste svetlá aj so žiarovkami Philips Extreme H7, tak uvidíme. Vyklikal som aj objednávku na http://www.autoledky.sk na tie Xenesisy a nič, ani mailom potvrdenie, ani inštrukcie na zaplatenie, kontakt = 0, nevedno ani kde tá "firma" sídli... také divné. Ale veď keď sa ozvú, tak bude dobre.
Každopádne môžu ísť potom Philipsky do dialkových a Xenesis do stretávačiek, ak niekedy dorazia
laky27 napísal:
mal som aj tieto philipsky, svietia bielo, urcite lepsie ako Osram NB, clovek s tym aj viac vidi ale opat musim len podotknut, ze na Xenesis sa to nechyta. Neviem, ci ja som az tak ohureny tym alebo neviem, ved casom sem hodim este nejake pocity ako to svieti a tak, no rozdiel je naozaj velky. A aby som sa trocha zastal predavajuceho. Je to uplne mlady chalan, kt prisiel ku ziarovkam tiez nahodne a boli natolko dobre, ze sa rozhodol ich ponukat aj na SR. Ak si kuknes stranku, je cisto a len a len informativna a nehladaj tam ziadne obchodne ci pravne normy, nejake tie cisla ICO, DIC a neviem coproste on to predava, ako keby si to kupil od ruky od kamarata. Samozrejme nie je problem mu ziarovky potom vyreklamovat, vratit alebo neviem co. Berie to kamaratsky a hlavne ludsky, lebo vie co predava a vie, ze ludia su spokojni. Tak len tolko, skus mu napisat SS preco ti to nepreslo to objednanie alebo co, ono vies, niekedy aj ty providery sa seru a jemu vobec nic nemuselo dojst.
Tak ja sadam do auta, padam na cesty a tesim sa ako to so mnou na nich bude vyzerat (aj s tymi ziarovkami samozrejme)
SurrendeR napísal:Ale trt. Som bol v tom, že možno 3stovky. Ale 6? Sak to je iný prepal. To jedine zohnať použité a vymeniť skla a šupnúť optiku, čo?cca 650e za obe .. za to si zrobis slusne bixenony :)