rebuss napísal:Fuha bruno tu ma vazneho konkurenta co sa tyka vybavy

pre ma zatial top f10 na klube.... tie kolesa na zimu si zabil

hodnota tvojho zimneho+ letneho obutia prevysuje hodnotu 80% aut tu na klube

pamatam tvoju e60 a urcite ti aj tato vydrzi min 7 rokov.... daj este foto interieru
ahoj rebuss,
fuu ďakujem za pochvalu :))) to fakt až taka top f10 tu klube som :))) Neverím .
Tie zimné ALU kola som vyberal zvažoval že aké vybrať, nakoľko tie letné styling 423 19" sú brutálne neskutočné!!! Ved na ex E60 tke som mal letné styling 128 19" a od nich som si nevedel predstaviť nič lepšie. Stylin 423 19" sú rozhodne agresívnejšie a neskutočne pasujú k tomu to bawu.
Chcel som origo zimné v každom prípade a keď už tak poriadne. Tak som sa rozhodol na styling 408 19" a urobil som myslím že dobre, nič lepšie na zimu k tomu to bawu by nepasovalo.
Ked som ich nahodil ihneď som mal úsmev na tvary :)))
Jasne fotky interiéru porobím , len nech je kus lepšie počko. V skratkosti tolko že je čierny + hliník , čierne komfortne sedadla , presne ako som všetko chcel. M-kovy volant, atd atd.
po kúpe som musel ihneď riešiť baterku za novu gelovu nakoľko ta pôvodna už nestíhala lebo elektroniky v tomto je až až, tak isto letné koberčeky a teraz som kúpil aj origo gumenne :))) plus new led svetla to kufra a na spodok dverí. do stropu a inde nebudem dávať nakoľko studene svetlo led sa mi nepáči všade.
Mam ešte v pláne new M-kove prahové lišty, komplet M-kové pedále viac nič do interieru. nie je čo riešiť viac tam. No a zvonka new M-kové grillko a M-preformance folie na prahy čierne matne. Zadný emblém M-ko pôjde dole a max spodný difuzor do čiernej lesklej :))) a nič viac. Na jar si ho dám ošetriť vydetailovať a zakonzervovať keramikou. Proste bude cukrík ako bývala ex E60 :)))
Teraz najbližšie ma čáka výmena zadných brzd. kotúčov a obloženia.
inak fakt dlho som tu nebol, ale stále klasica. Nahodíš svoje new bawo , ostaváš verný bmw , chceš sa pochváliť podeliť akú radosť znova máš a väčšina ihned´začne:
- toto že je full ? ,,pislal som že takmer full :))),, veď ti chyba to a to, pobavil som sa, že ťažne nemám :))))) hej a ešte aj rezervu nemám ,momentalne ju už riešim lebo run flaty nemám rád
- toto daj dole, toto si daj tak , lebo toto a preto
Každý nech si robí ako chce, podľa svojo štylu a radosti, ale nebojte toto bawo tuzing nikdy nebude.
Nie je nič nad origo BMW !!!