... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Rider0910
Autor témy
Auto: Bmw e46 325ci
Kraj: Prešovský

E46 325ci strata krutaku cca 30%

Streda, 2. Novembra 2016, 13:27

dobry večer chlapi mam otazku na e46 325ci auto pred včerom išlo ako raketa 100% vykon malo .....potom som opravoval chyby s kamošom po servise PST kde pracuju korunovani kokoti ....dali hadičku rovno na remen ten ju presekol a olej striekol na vrtulu ta na horuci motor a skoro som zhorel tak to dymelo .....pri vymene hadice sa vyberal airbox chyba mi tam gumička medzi airboxom a vahou vzduchu ale falošny vzduch nesaje mozno len 1% prachu dalej sa odpojila vaha vzduchu aj na lavej strane chladiča sa odpojil konektor od motora čo je vo vyške stredu chladiča všetko sa vypajalo počas toho ako bol kluč v zapalovani mozno zaznamenalo chyby a vaha vzduchu je offline aj este jeden konektor sa odpojil tak isto mohlo nemuselo zaznamenat chybu a problem je ze auto stratilo cca 40 koni a 30% krutaku .....den pred tym mi dvihalo kopyta na 3-4 este .....teraz dam 3-4-5 a mam pocit ze sedim v oktavii 1,9tdi a turbo nefunguje proste auto stratilo vykon aj krutak strašne vela čim to je ? diagnostika a mazat chyby alebo čo skusit ? poradte dik[img=16x0]https://www.facebook.com/images/emoji.php/v5/f4c/1/16/1f642.png[/img][font=Helvetica, Arial, sans-serif]:)[/font]PS : všetkym fanušikom bmw odkazujem servis PST obidte na 5km daleko ak mate radi svoje auto a nechcete aby bol motor kompletne od oleja zajebany potom ho čistit a aby nedajboze ten olej začal horiet ked vam to vrtula naserviruje na motor dym všade čaja pri mne myslela ze zhorime ....tak PST DELNA NIKDY VIAC ANI ZADARMO !!!!!!

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: E46 325ci strata krutaku cca 30%

Streda, 2. Novembra 2016, 13:28

Prva vec je orig DIAG ...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných