... všetko o BMW ...
ALAS napísal:Ok vytiahnem tu konfiguráciu a pošlem man ale od kedy mám auto som v ňom nič nemenil...Az teraz som si vsimol ze ty pises o tom ze ti nekuri auto, ja som myslel ze pises o webaste.
Skus teda pozriet koding v IHKA a ked chces factory reset tak tam nahraj prazdny MAN subor a konfiguracia by sa mala prisposobit tvojmu autu.
Ked mozes tak ho posli, rad by som sa na to tiez pozrel.
laci971 napísal:Po 100k su zrele na ocistu v ultrazvuku a znovunastavenie otvaracieho tlaku. Po 340k (udajnych) su dobre tak na hadzanie po vtakoch. Pouzitymi si chces pomoct k comu? S cerpadlom sa nic nezladuje, tryska sama o sebe je nastaveny celok. Ano meni sa cela sada a pokial kupujes trysku samotnu-spicku a nie drziak teda to co vidis a to co stoji v 6 kusoch viac nez to auto tak niesu nastavene a musia sa nastavit. Vypinanie, vypadky reakcii na plyn a podobne psie kusy=zly nastavovac davky na cerpadle, alebo aj seknute kable, voda v kabelazi ale to je nepravdepodobne.Dobry vecer chcel by som sa opytat ako ci sa mi oplati kupovat nove trysky do e39 ky co ma uz najazdene 340tis alebo staci pouzite ak ano staci vymenit kus za kus alebo treba zladit cele s cerpadlom alebo treba menit celu sadu ci da sa to nastelovat a nove su uz nastelovane staci ich namontovat .
Este mam otazku natolko mi normalne vypne motor pri preradeni rychlosti pri nizsich otacok ci to suvisi s nefunkcou tryskou alebo problem mam chladat dakde v kabelazi alebo inde