... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, b0ris, barabas, alfi666
bruno75 napísal:Vsak sme ti to tu uz x krat pisaliTakze nic nebude...
volal som na podporu zakaznikov ConnectedDrive CZ a tam po 10 min. rozhovore (a to uz chcel pajdo posielat dotaz na centralu do Mnichova) zistili, ze moje auto je vyrobene v 02/2015 a podpora pre stahonie map cez portal funguje u aut vyrobenych az po 09/2015, takze u mna sluzba nedostupna... vraj by to muselao mat novsiu verziu iDrive, tusim iDrive5
takze mam staru plecku, vlastne uz skoro polo-kebab....
neviem o tom, ze by apps fungovali wireless, pokial viem vsetky appky funguju az ked sa telefon kablovo prepoji s autom...
PristineShip napísal:No ja nabijam telefon v aute, cize na kabli ho mam. Dalej cez tu appku/kabel je kvalitnejsie audio ako cez bt.no mozem to ja cele osrat, telefon urcite pripajat nebudem, to si vystacim s prepinanim songov.
ale RTTI chcem, tak idem asi zacat ten proces prekotenia do CZ portalu.
ja som len zvedavy kto im bude platit tych 100 eur rocne po maji 2017, ked bude datovy roaming zadarmo a ludia co vela necestuju do zahranicia si radsej zapnu google maps, koli traffic infu, ktory u nas tiez nefunguje bohvieako ale v CR/AT/DE to robi obchdazky na paradu, a ma tych dat asi trosku viac z androidov ako je BMW s connected na cestach.
tomasST napísal:tomas, ono tu nejde ani tak o to, ze sa to "zapne / nezapne", Slovensko proste nie je pokryte signalom pre RTTI a preto to v mape neukazuje... ak motyka vystreli a raz to snad na SK spustia, predpokladam, ze auto to zace zobrazovat same od seba bez potreby dalsieho zasahu (pokial to bolo predplatene).... obavam sa, ze ja to uz na svojom aute nevyuzijem, lebo mam RTTI predplatne len do 05/2018...Ak si auto kupoval na SK a si registrovaný na SK ConnectedDrive tak ti Live Trafic (RTTC) nebude fungovat ani ked prekrocis hranice napr. do CR/AT. Ja som si to napr. musel po prejdeni do CZ store dokupovat za tusim nejakych 100 E/rok.. A aj to sa mi to zapne az po prekroceni napriklad rakuskej hranice a je jedno ci ma navigacia naviguje do Mnichova, alebo kam..
Spotify by ti ale malo fungovat aj na SVK verzii ConnectedDrive. Samozrejme ale inak po napojeni do Snap-in, alebo cez USB kabel. Cez Bluetooth idu bohuzial prepinat pesnicky iba hore dole. Ak ti to nejde tak potom asi nemas aktivovany ani balicek ConnectedDrive services ktory to umoznuje..
phjr napísal:A aj ti povedali akym sposobom teda tie mapy updatnut? Ci len za tazke €€€ v servise? (moja F34 je vyrobena 07/2015 takze som na tom zrejme rovnako ako ty)
phjr napísal:ano, presne tak....A aj ti povedali akym sposobom teda tie mapy updatnut? Ci len za tazke €€€ v servise? (moja F34 je vyrobena 07/2015 takze som na tom zrejme rovnako ako ty)
bruno75 napísal:Bruno, ja osobne si myslím, že Slovensko už pokryté RTTI je a mám na to jeden dôvod. Určite sa tu nechcem vadiť, ale keď sa zapneš do CZ ConnctedDrive portalu, dáš remote cockpit, mapa a zapneš možnosť RTTI tak ti zobrazuje už aj slovensku mapu s farebne rozlíženými cestami vyšších tried. Teda aspoň mne to ukazuje ako na SVK tak aj HU, ktoré bežne v aute dostupné nemáš. Preto si myslím, že sa skôr čaká na spustenie SK verzie ConnectedDrive. Ale tak to sú iba moje domnienky :)tomas, ono tu nejde ani tak o to, ze sa to "zapne / nezapne", Slovensko proste nie je pokryte signalom pre RTTI a preto to v mape neukazuje... ak motyka vystreli a raz to snad na SK spustia, predpokladam, ze auto to zace zobrazovat same od seba bez potreby dalsieho zasahu (pokial to bolo predplatene).... obavam sa, ze ja to uz na svojom aute nevyuzijem, lebo mam RTTI predplatne len do 05/2018...
krajiny, kde RTTI funguje je mozne spoznat velmi jednoducho, hned od hranic si cesty "vysvietene" farebne podla hustoty dopravy (ako v Guugl maps) a netreba mat ani nastaveny ciel navigacie...
hoci nieco ako dopravne info on-line (nikto mi ale nevie povedat co...) u nas funguje, mne osobne sa stalo, ze ma navigacny sam od seba poslal prec z dialnice aby som sa vyhol zapche v Ivachnovej....
xener napísal:Najdes plz k tomu nejake howto? Kde co stiahnut/pozriet v esyspozri si cez FSC extended ci mas natiahnute kody aj pre dalsie roky, alebo budes nakupovat