No nepochopil som to pretože este stále nechápem čo mali tie silenty s hucanim mi to nejde do hlavy ze silenty mohli za hucanie :O no každopádne budem to musieť teda vymeniť. Koľko to vyšlo €?
ak by chcel niekto tak manual ako zlozit a vymenit zadnu napravnicu je tu: http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=521636 najlepsie vymenit vsetky tie silenty a je pokoj mna to caka za 2 tyzdne a vsetky silenty meyle/meyle hd ma vysli na 70€
No len to neni sranda V predu buchalo vymenil som celé ramena a je to ok, ale vzadu to je zložitejšie podľa toho čo čítam, pretože to búchanie môže mat na svedomí veľa veci, kazdy napíše cosi iné jeden silenty druhy uloženie Kardanu tretí kardan štvrtý silenty motoru. A teraz človek vyber si čo máš vymeniť nech to nebúcha. Asi sa naučím ignorovať búchanie a vymením spojku a zotrvak
no ked este nemas vymen aj silenty motora neuskodi im to a ked to doteraz nikto nemenil tak uz maju to svoje najlepsie za sebou. ides menit spojku vyhod aj lozsko/loziska neviem kolko ich tam mas a hned cestou aj hardynu a ulozenie prevodovky. a potom ulozenie zadnej napravnice. suma sumarom bude to kostovat dost ale vydrzi dalsi x rokov a vies ze to je vsetko nove. ked planujes v najblizsej dobe predavat auto tak to nerob a zmier sa s tym