... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
voMacK napísal:je to tak...a prve auto, kt umoznilo skombinovat X a m-paket podovozk bola F07
oseldusan napísal:Jedna otazocka ohladom riadenia.
Na F10 ma volant pri vyjazde zo zatacky samo vracat do rovna?
Mne to totiz nerobi .
Este som to nevidel na ziadnom aute.
Je to vlastnost , alebo chyba ?
oseldusan napísal:stanley> samozrejme , ze by to malo robit , znamena , ze tebe to robi F10? Auto mam teraz totiz na garancnej, takze im to dam spravit , ak ano.
oseldusan napísal:A co sa tyka podvozku ... Mam adaptivny podvozok. V porovnani s E39 a E61 je to uplne o niecom inom. V dobrom. Nikdy som nesiel v F10 bez adaptivneho podvozku, takze to neviem porovnat. ALE. To moje auto ma jedno velke minus. A to je prejazd priecnej nerovnosti v zakrute vo "vacsej" rychlosti okolo 100 . Napriklad v Blave , po dialnici smerom na Vieden, ked sa zataca dolava za Einsteinovou ulicou , teda ta tiahla pripajacia cast na dialnicu z Brna. Je tam jeden velky spoj . Asi mostovy spoj. To auto sposobi taku vec, ze sa podla mna snazi odpruzit tu nerovnost, ale zadok to nezvladne a ustreli s takym pocitom, ze som ho utrhol a on si pokracuje dalej mimo auta.
To robi v mode comfort +. V mode sport to neurobi. Velmi neprijemny pocit.
maupassant napísal:@stanley: diky za odpoved.
kurnik takato "feature" by ma vazne nepotesila. Kolko mala tvoja F10 najazdene ked si si to buchanie vsimol ?
A nenajde sa niekto kto by vedel potvrdit ci to fakt od novoty takto funguje? nechce sa mi tomu moc verit ze by to nik hned nereklamoval po roku od kupy... moja ma 155tkm, cize tam uz tie tlmice isto maju nieco za sebou aj ked 80% sa jazdili dialnice. Zmenit triedu z 5 na 3 len kvoli tomuto bugu, fuck. Na druhej strane s 318d chrochtadlom sluzobnym som bol nadmieru spokojny, a tvoja motorizacia 328i xdrive je uz zasa nieco ine.
mexican napísal:hm, no asi to nesuvisi, lebo na F10 su pruziny a tiez trieskalo.. pneumaticky podvozok malo tusim len to F11 vzadu...Ja som si kedysi myslel, keď mi na F11 búchal zadok výraznejšie než predok, že je to dané tým, že vzadu sú mechy a tie sú vo všeobecnosti hlučnejšie než pružiny. A to platí aj pre iné značky áut. A teraz vidím, že to je celkovo problémF10/11