... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

Luky3333
Autor témy
Auto: BMW 535D
Kraj: Zahraničie

Prevodovka problém 535D

Sobota, 27. Augusta 2016, 16:09

Zdravím dnes som dal autu slušne zabrať dostalo asi z miesta 2 štarty pod plným plynom keď som išiel treti krát vyhodilo mi transsmision failure, po vypnutí a zapnutí chyba zhasla a prevodovka išla v poriadku. Po pól hodinovom stáni som išiel a začala prevodovka kopať vždy keď idem napr. 70 na tempomate a potom vypnem tempomat alebo dám nohu z plynu a vždy kopne aj keď podradí....neviete čo to môže byt? Keď pridám z mieste tak hore radi ukážkovo ale dole kopne. Prevodovka je rok po repase menil sa hydromenic a este niečo vo vnútri voláke zuby, za rok som už dva krát menil olej lebo som chcel aby mala prevodovka nadštandard. A este mam ďalšiu otázku kto ma skúsenosť so ZF Jihlava a ako dlho tam je ak sa teda prevodovka repasuje. Ide o e60 535D 200kw

Užívateľov profilový obrázok
upir156
Kraj: Trnavský

Re: Prevodovka problém 535D

Sobota, 27. Augusta 2016, 16:56

ZF Jihlava je asi najistejšia voľba.

PetoK
Kraj: Žilinský

Sobota, 27. Augusta 2016, 17:00

Prevodovku mas zle repasnutu... neopravili vsetko co bolo treba, zrejme zlyhava pod zatazou...

majo38
Auto: e92 330XD
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 27. Augusta 2016, 18:41

Luky3333 napísal:
Zdravím dnes som dal autu slušne zabrať dostalo asi z miesta 2 štarty pod plným plynom keď som išiel treti krát vyhodilo mi transsmision failure, po vypnutí a zapnutí chyba zhasla a prevodovka išla v poriadku. Po pól hodinovom stáni som išiel a začala prevodovka kopať vždy keď idem napr. 70 na tempomate a potom vypnem tempomat alebo dám nohu z plynu a vždy kopne aj keď podradí....neviete čo to môže byt? Keď pridám z mieste tak hore radi ukážkovo ale dole kopne. Prevodovka je rok po repase menil sa hydromenic a este niečo vo vnútri voláke zuby, za rok som už dva krát menil olej lebo som chcel aby mala prevodovka nadštandard. A este mam ďalšiu otázku kto ma skúsenosť so ZF Jihlava a ako dlho tam je ak sa teda prevodovka repasuje. Ide o e60 535D 200kw

nejako sa tu prevodovkari kotia, vitaj v klube... urcite ak si z boha a citas zabudni na pribovce, nepocul som este ze menil som olej len tak aby mala nadstandard dva krat..nie je to 10 eur vymenit olej v prevodovke, lebo iba chcem mat dobry pocit...netajis nieco?vychadzam aj z toho ze po repase uvazujes o dalsom...kde si s tym bol a kolko si na tom najazdil od posledneho repasu? co znamena posledny repas?lebo ked repasujem tak po roku nehladam dalsi repas.... ja nie som mechanik, iba logicky tu nieco nehra....

Luky3333
Autor témy
Auto: BMW 535D
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 28. Augusta 2016, 08:58

No tak už to počuješ, netajím absolútne nič o auto sa starám najlepšie ako ide hneď jak som ho kúpil tak som dal vymeniť kadejaké veci na motore aj keď zle neboli a len to ma stalo 5k €. Ja si potrpím na to aby auto išlo na 100% čiže keď ho aj budem predávať tak si zaň aj vypýtam. Ďalej, auto sa schladilo a prevodovka prestala kopať, skúsil som mu dať aj pár kapek len nie zo štartu a prestalo to. Ale aj tak zavolám do ZF Jihlava lebo si myslím že ak to spravilo raz že po tlakoch začala kopať tak niečo nieje niekde v poriadku. Repas sa robil v AutoLabs v RK. Zistil som rok po tom že hydromenič ktorý mi akože repasoval za 600€ tak mi ho vlastne ani nerepasoval lebo tam ostali fabrické zvary. Od opravy nabehané cca 30 000km

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný