... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Stop&go napísal:ja som si to objednal po nete a ona hned ako podla VIN zbadala ze vo vybave mam to climate sklo fialove, hned mi volala ze to nepoistuju..a potom mi vratili ten poplatok a zrusili zmluvu..Zdarec - zalezi to od typu auta, od vybavy. Ceny sa pohybuju naozaj rozne. Neviem sice na akom aute mal na mysli, ze to vyslo vyse tisicky, ale verim tomu. Lebo sa najdu taki blazni ktori su schopni a ochotni vlozit do celneho velmi vela penazi, len aby mali cele sklo tip top. BMWlive aj si sa pytal preco to nepoistia? kde je problem?
Stop&go napísal:Vyreklamovali ti to bez problemov? nerozumiem tomu co mas na mysli, ze tam chyba kazde piate pismenko. :-X
Hej, hej to viem, ze podla vin si vedia pozriet vsetko, co sa skla tyka. Celu jeho vybavu. Lenze myslim, ze s poistenim fialoveho skla bude vseobecne..nie len u nich, ci to si este nezistoval?
Asaf napísal:nemyslel som senzory ako senzory, mal som na mysli vybavu skla. Som sa trosku sekol. Ale podstatu myslim ze ste pochopili. Tie ceny celnych niektorych sa mozu vysplhat do takych vysiek, ze by som mal aj obavu s takym sklo s takym autom aj na cestu vyjst len aby neprasklo alebo kamienok mi nepriletel
runder napísal:Na odpoveď majú 30 dní a do dnešného dňa mi nič neprišlo. Predstav si že máš reklamačný list a ako ho čítaš tak nevieš ani prečítať lebo písmenka tam chýbajú Neriešil som to sklo Ďalej, prežehnal som sa a verím že to bude OK
Stop&go napísal:myslim ze s poistenim takehoto skla maju viacere autoskla...ide o to ake naklady vznikaju pri vymene takehoto povedzme si na rovinu pomerne drahsieho skla..podla toho sa zrejme rozhoduju ci poistia ci nie. Ja ked som daval poistit celne sklo tak som problem nemal kedze na toto som moc narocny neni...Vyreklamovali ti to bez problemov? nerozumiem tomu co mas na mysli, ze tam chyba kazde piate pismenko. :-X
Hej, hej to viem, ze podla vin si vedia pozriet vsetko, co sa skla tyka. Celu jeho vybavu. Lenze myslim, ze s poistenim fialoveho skla bude vseobecne..nie len u nich, ci to si este nezistoval?
michal788 napísal:to kam smerujes tym ze nie si narocny? ze mas akoze nejake sklo ktore nema nejaku velku vybavu, ze nie je atermicke a tak alebo co tym myslis?myslim ze s poistenim takehoto skla maju viacere autoskla...ide o to ake naklady vznikaju pri vymene takehoto povedzme si na rovinu pomerne drahsieho skla..podla toho sa zrejme rozhoduju ci poistia ci nie. Ja ked som daval poistit celne sklo tak som problem nemal kedze na toto som moc narocny neni...