Ahojte. Takze mam novinky ohladom
VIN:[font=Arial]WBANY71050CT68689[/font][font=Arial]https://www.autobazar.eu/bmw-rad-5-530-xd-id6985676.html[/font]Auto kupene ako "firemne" v Tempus AWT Bratislava, neskor prepisane do Tempusu Kosice.
Auto nestoji, jazdi na nom "sefova" z Tempusu Kosice.
Servisna Historia:
V celku standard. 4x menene predene sklo
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
, proste Bratislavske cesty. Ziadne striekanie v zaznamoch. Na auto bolo pisane snad 8 sad gum, asi kvoli odpisom.
Servisnu knizku "nema" - Chap tak ze chalan co mi ho ukazoval o ziadnej nevedel. Servisnu historia som pozeral cez system Tempusu.

Urcite sa najdu aj taky co hned napisu ze si ju mohli vymysliet.
Servisne prehliadky: (Olej, prevadzkove kvapaliny)
40k, 56K, 85K, 96K, 116K, 131K, 156k, 173k, 200k, 226k
Extra veci
131k - tesnenie Turba, 200k - cap riadenia, 233k zhavice, 235 remen drazkovy e65 ( ? )
Co mi chyba ?
Olej v prevodovke nebol vobec meneni (ani sa necudujem, ved bmw trva na tom ze je "dozivotny")
Olej v xdrive nebol meneni
Kontrola rozvodov (retaz, napinaky)
Exterier
Predny naraznik trocha obity od kamienkov v pravo dole poskodenie az na plech, P ostrekovac Xenonov skoro cely zosuchany.
Interier
Z tapaciru pri rucnej brzde je "odseknuty" kus bambusoveho dekoru. Pravy cupholder nema krytku. Mpacket volant sa supe dole (Ta pogumovana vrstva).
Prevodova paka sa mi zdala "roztrasena". Neviem co to obnasa, ale moja DSG paka je ovela "stabilnejsia". Gombiky ok, sedacky v celkom slusnom stave. Ziadne hlbkove poskodenie
len klasicky trocha "vysedeny" lavy lem soferovej sedacky.
Vybava
Comfor seats su super :) , ventilacia funguje, dofukovanie som zabudol testnut. Softclose funkcny na vsetkych dverach. Nightvision nefunguje (Upozornil ma na to predajca), Radarovy tempomat hadze chybu (to som zistil sam). Head up displej funguje, ale je strasne zle napoziciovany (treba adjustnut diagnostikou).
Jazda (Moja prva 530d co som pozeral, takze pravdepodobne je tato cast nerelevantna, pretoze to nemam s cim porovnat)
Riadenie nevydavalo ziadne pazvuky. Zdalo sa mi dost "tuhe" (jazdim na Superb 2, tak je ten volan strasne preposilnovani asi). Na motorickom prejave som nenasiel nic abnormal. Prevodovka
sla hladko, avsak aj pri lahkej nohe tocila az do 3k a drzala otacky, co ma prekvapilo. Podvozok sa mi zdal ok, nic neklopalo/nebuchalo.