... všetko o BMW ...
cptObvious napísal:
nie, iba citovo labilnych jedincov, ktorych si vystriehneme, vacsinou maju na cele vytetovane velke L ako looser, forrestici, narcisi a potom radoby podnikatelov ktori podnikaju v sirokom spektre od predaja krivych diskov, prenajom polovicky M3 na fotoshooting session od spolujazdcovej strany, predrazenych oprav ajFonov a tak...![]()
Niekedy sa kategorie prelinaju, kde podnikatelia sa chvalia "kvalitnymi hodinkami" a podobne.
KONNI napísal:Hodinky pekneA "smotanka" bmw klubu opat nesklamala. Parada chlapci, tema o hodinkach je cista picovina, hlavne ze tema o Brankovi, ktoreho tak radi jebete je uplne v poriadku a k veci.
manny napísal:Prepokladám že s tým "citovo labilným jedincom" by si osobne jednal rapídne inak, ale chápem, že na internete si proste niektorí ľuďia liečia nedostatok sebavedomia zosmiešňovaním iných, to je úplne v poriadku, užívajte chlapci, aspoň na tom internete. Ešte k veci. Uvedené hodinky som chcel pôvodne kúpiť u autorizovaného predajcu kde mi bolo povedané, že je na ne dlhá dodacia lehota, ale že sa dajú objednať od internetového predajcu originálnych dielov Bmw, konkrétne nemeckej stránky leebmann24.de .Kedže je to nemecká firma predávajúca originálne diely na Bmw a k hodinkám som dostal kompletne všetko, vrátane certifikátu Bmw a katalógu originálneho príslušenstva (čiže presne v sete ako ho ponúkajú u autorizovaného predajcu), a vzhľadom na právnu situáciu na nemeckom trhu, kde sa predaj fake trestá úplne inak ako v našich končinách, nemal som a nemám pochybnosti o pravosti hodiniek. To, že tu vzniklo hnojisko plné hejtu, je bohužiaľ realita dneška. Nepochybujem o tom, že väčšina tých čo tu pridávajú tie hlúpe komenty pozná skutočne iba ázijské repliky a teda vôbec nedokážu posúdiť o aký výrobok v skutočnosti ide. Každopádne je fajn ak si svoje zasraté životy aspoň nachvíľku zlepšili napísaním hejtu, a ja sa z toho teším s nimi. Inak nevhodnosť zakladania novej témy som si neuvedomil, to je ale asi tak jediné čo bolo na reakciách relevantné. Pekný deň prajem.