... všetko o BMW ...
Steewe napísal::thumbup: Diky za foto.
Osobne by som ale volil nieco tmavsie. Mas to super ale myslim ze do Imoly by sa hodil tmavsi odtien.
6kamil6 napísal:
... umna v pribehu mas cierne-matne. Uz by som ich za ine nemenil..
 mozno zvazim i matnu :)
 mozno zvazim i matnu :)
 mohlo by to vyzerať na Imole tutti :) hmmm?
 mohlo by to vyzerať na Imole tutti :) hmmm? 

konecne víkend. Tak som sa jej trosku povenoval
  konecne víkend. Tak som sa jej trosku povenoval  , vytiahol som ju z garáze, na mycku, povysavat a prebehol som ju s autoglymom. Spravili sme si pekne poobedie
 , vytiahol som ju z garáze, na mycku, povysavat a prebehol som ju s autoglymom. Spravili sme si pekne poobedie 
 Samozrejme ze "Made in China"(original som nemohol zohnat ani za svateho) takze to nesedelo, musel som ju stredom zbrusit aby pekne dolahla na strechu. Chvalabohu to tam sedi - lepsie to nebude
 Samozrejme ze "Made in China"(original som nemohol zohnat ani za svateho) takze to nesedelo, musel som ju stredom zbrusit aby pekne dolahla na strechu. Chvalabohu to tam sedi - lepsie to nebude  
  dík
 díkF!0d0r napísal:mam znameho co brak 2 spojove sady z DS auto a je to polsky prebaleny shit ! mal aj Luk aj Sachs a pri obidvoch bol problem jednu reklamovali a druhu sa uz vysrali nanho.... bolo to na e46 135kw..
 tak potom napisem e-mail do stareho znameho autotechniku sk
  tak potom napisem e-mail do stareho znameho autotechniku sk  - ak sa nepreda teda do juna/jula.
 - ak sa nepreda teda do juna/jula.