... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

j.j.j
Autor témy
Kraj: Žilinský

2.0d

Nedeľa, 21. Februára 2016, 21:57

prepacte ak to tu uz bolo spominane,ale chcel by som sa informovat,mam 2.0d,110kw-ked dam vacsi intercooler bude nejaky rozdiel vo vykone-a ak ano tak asi o kolko?a druha otazka-turboduchadlo uz tiez nie je najlepsie a mam moznost k druhemu ale 2.0d,130kw-chcem sa spytat ci to bude pasovat a ci bude fungovat a ci to zmeni vykon-pripadne co by bolo treba nastavit ,vdaka za odpovede

PetoK

Re: 2.0d

Nedeľa, 21. Februára 2016, 23:18

Nebude,zabudni na taketo hluposti....

j.j.j
Autor témy

Nedeľa, 21. Februára 2016, 23:23

iba sa informujem,ale ten vacsi intercooler by mohol pomoct,ci?

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Pondelok, 22. Februára 2016, 01:46

j.j.j napísal:
prepacte ak to tu uz bolo spominane,ale chcel by som sa informovat,mam 2.0d,110kw-ked dam vacsi intercooler bude nejaky rozdiel vo vykone-a ak ano tak asi o kolko?a druha otazka-turboduchadlo uz tiez nie je najlepsie a mam moznost k druhemu ale 2.0d,130kw-chcem sa spytat ci to bude pasovat a ci bude fungovat a ci to zmeni vykon-pripadne co by bolo treba nastavit ,vdaka za odpovede

:shock:
nemozes na aute prehadzovat veci len tak ako ta napadne. Ma tam byt to co tam ma byt. Musis uvazovat hlavou. Preco by mal vacsi intercooler pridat len tak z nicoho nic vykon??? A ak chces robit rozny hw a sw tuning, zvysit vykon motora, tak do toho sa musis ponorit trosku hlbsie, nie len ze pridem domov zo skoly, nieco vyberiem odnekial a jebnem to na svoje auto.... Myslis ze ked je turbo z ineho auta, tak ti automaticky zazracne prida vykon??? Kazde turbo ma nejake svoje parametre, svoju regulaciu , bud elektricku alebo mechanicku a tlaci tolko vzduchu kolko ma vtedy a vtedy tlacit pred danny motor a nastavenie. Co z toho ze tam natlacis viac vzduchu, ked nebude mat v nom co horiet??? S dvoma rozkami a jednou treskou sa najes, ale troch dalsich konoch s nou nenakrmis... Vsetko je riadene nejakym software, nejakym systemom a snimacmi apd.... VIes vobec ako funguje spalovaci resp. vznetovy motor? Take jednoduche zmyslanie je ako keby si si myslel ze fuknes bykovi do riti a ihned sa mu narovnaju rohy....

jurkyLE
Auto: Volvo XC90 + BMW X5
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 22. Februára 2016, 08:11

ale no hoši, sak vsetky tuzing sportaky maju na predku intercooler jak skriňa, tak chalan myslel ze v tom nieco bude :mrgreen:
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

j.j.j
Autor témy

Pondelok, 22. Februára 2016, 21:48

myslel som intercooler s 3.0d,a mozes si prehadzovat co chcem do auta,predsa je ro moje auto a tie tvoje,ja som chcel len vediet nejaky dosledok toho,ci sa pri tom zmeny vykon,a jednym casom sa mi zda ze to tu riesil pan len som to nemal cas sledovat a uz som to tu nenasiel,nesedim tu totiz stale ako poniektory nezamestnani,a stym tvojim fukanim bykovi do zadku kym sa mu nevyrovnaju rohy som uz cital casto-to je asi jedine co vies napisat

jurkyLE

Pondelok, 22. Februára 2016, 22:06

Haha, tu bude zase raz veselo :mrgreen:
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Pondelok, 22. Februára 2016, 22:28

Poradim ti:

Vymen intercooler,turbo,pridaj dve trysky,pridaj dva valce,pripadne aj novy motor zo 6valcami a budes mat vykon aky potrebujes:-))))))Sorry musel som,ale ked napises to co napises tak ta tu vsetci ukamenuju...zvykaj si,je to tu tak na hlupe napady necakaj priamu odpoved.....

Ale je ti ju dam....:

Zacinas zo zlej strany!!Ak chces zvysit vykon na 2.0d musis to dat cipnut,to ti zabezpeci 35PS navyse podla stavu auta.....Potom mozeme ist do extremnejsich uprav za vyssie € ako das za intercooler(ktory by ti aj tak nesedel na drziaky,hadice,turbo,na sanie),vymenou za vykonnejsie turbo,trysky a potom by mal zmysel aj intercooler ktory potrebuje chladit viac vzduchu do motora......ale to sme neskoncili,spojka a dalsie komponenty....atd

Jednoducho povedane vesci intercooler ti neprida ani 1kona!!!!!Bez uprav co pisem.....

Ps: turbo ti pasovat nebude.....ma ine priruby,regulaciu atd

j.j.j napísal:
myslel som intercooler s 3.0d,a mozes si prehadzovat co chcem do auta,predsa je ro moje auto a tie tvoje,ja som chcel len vediet nejaky dosledok toho,ci sa pri tom zmeny vykon,a jednym casom sa mi zda ze to tu riesil pan len som to nemal cas sledovat a uz som to tu nenasiel,nesedim tu totiz stale ako poniektory nezamestnani,a stym tvojim fukanim bykovi do zadku kym sa mu nevyrovnaju rohy som uz cital casto-to je asi jedine co vies napisat
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

j.j.j
Autor témy

Pondelok, 22. Februára 2016, 22:34

ten uvod si si mohol odpustit,to druhe beriem-to je ako tak odpoved na moju otazku,a pretoze uz chip mam,takze zvazujem nad dalsimi vecami

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Utorok, 23. Februára 2016, 00:26

j.j.j napísal:

Mas pravdu, s plnou pokorou sa ti hlboko ospravedlnujem ze som ti tak zle poradil a utahoval si z teba.
Je jasne ze ked das vacsie turbo a vacsi intercooler, tak budes mat pochopitelne ovela vacsi vykon motora. Vsak to je cista logika! :idea: Ale najlepsie sa vysrat na intercooler a rovno dat cele ustredne kurenie. A turbo z co najvykonnejsieho motora, kludne aj z 180kW. Hned pocitis obrovsky rozdiel.
A za toho byka a prirovnanie sa tiez ospravedlnujem.

Apropo, vies co treba robit ked ta napadne zurivy pes (vlciak apd.)? Musis striehnut, pockat az kym na teba neide vyskocit s dokoran otvorenou papulou a prave tesne predtym nez sa do teba zahryzne, musis mu sikovne prudko strcit celu svoju ruku do papule hlboko dovnutra jeho tela az nakoniec a zvnutra ho rychlo a pevne chytit za chvost, prudko a razne nim potiahnut smerom von a prevratis celeho psa naopak (ako sveter apd.). Tak ho totalne zlikvidujes, bude kkukat ako keket zo co sa deje.
Dvakrat som to skusal, funguje to.
S pozdravom
Strejda Bob

j.j.j
Autor témy

Utorok, 23. Februára 2016, 00:53

klobuk dole,som nevedel ze si kurenar a este ktomu aj veterinar

bramborak
Auto: e91 "07
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 23. Februára 2016, 13:26

chalan sa pytal normalnu vec, nic zle na tom nevidim, ale najlepsie je si srandu robit :thumbup: klasika bmwklub.

existuje na 2,0d taky upgrade "balićek" origo bmw kde máš RJ, vacsi intercooler, silnejsi ventilator chladenia a neviem co este,ale dost je to drahe, niekto to tu uz riesil,treba hladat.
nahradne diely: E34 tour+sedan, E32
kúpim akýkoľvek kat/y,zanesený DPF filter=> sukr.sprava :)

TT-SIMIK

Utorok, 23. Februára 2016, 21:07

+ RJ motora tzv Performance kit za 1500€.....uz som to montoval....

bramborak napísal:
chalan sa pytal normalnu vec, nic zle na tom nevidim, ale najlepsie je si srandu robit :thumbup: klasika bmwklub.

existuje na 2,0d taky upgrade "balićek" origo bmw kde máš RJ, vacsi intercooler, silnejsi ventilator chladenia a neviem co este,ale dost je to drahe, niekto to tu uz riesil,treba hladat.
Prílohy
image.jpeg
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

jurkyLE

Utorok, 23. Februára 2016, 21:25

no o moc vacsi ten intercooler nie je oproti serii
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

TT-SIMIK

Utorok, 23. Februára 2016, 21:31

Tiez si viem lepsie predstavit investovane €:-))))Ale klubak chcel,kupil si tak sme namontovali.....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 39 neregistrovaných