... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

noveL84
Autor témy
Kraj: Prešovský

skusenosti s AUTOHUS.de?

Piatok, 3. Decembra 2010, 20:15

Ahojte, ake mate skusenosti s touto spolocnostou? ja som pocul o nich len same chvali od chlapika jedneho. Ale bol to chlapik z bazara a dovaza cez nich auta, takze nemozem to povazovat za objektivne hodnotenie.
Preto som zalozil tuto temu a pytam sa na vase nazory.
napriklad BMW 525 D 2007 novy facelift s pomerne slusnou vybavou za 14 950. je tam proste viac tych aut a vyber maju siroky.
Vraj su ich vozy skontrolovane, davaju aj zaruku a ze je na nich spolach. Je to tak?

Vdaka
Lukas

BMW328i
Auto: 530d E39
Kraj: Trenčiansky

Re: skusenosti s AUTOHUS.de?

Piatok, 3. Decembra 2010, 21:53

mozem ti to len potvrdit s otcom sme odtial doviezli Ford Galaxy 2003 strasne zachovale aj ked sa mi zda ze su tam trosku drahsie auta ako inde v nemecku..ale zas ten pristup aky maju tam k zakaznikovi je neskutocny a to uz sme doviezli z nemecka strasne vela aut...a ked som videl ten bazar na zivo kolko tam maju aut tak mi padla sanka...takze vrelo doporucujem...:)))) pozor ty pozeras ceny bez dane takze musis tie vyssie pozerat...
E39 530d sedan
E30 318i coupe...ex

hrs

Piatok, 3. Decembra 2010, 23:11

Aut je tam na vyber strasne vela, najdu sa aj tam haraburdy, ale tych je mensina. Vsetko su to byvale firemne auta. A ta cena je bez dane, na to pozor.
BMW E34 535i "91
BMW E60 530dA "05

BMW328i
Auto: 530d E39
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 4. Decembra 2010, 13:51

presne som mu to povedal ze ceny su bez dane takze preto sa mu zdaju take nizke v skutocnosti su vysie ako sa pohybuju auta v nemecku...
E39 530d sedan
E30 318i coupe...ex

noveL84
Autor témy

Sobota, 4. Decembra 2010, 14:53

Vcera som bol po nocnej, asi z unavy som napisal bludy.
Sekol som sa v cene aj v aute.
a pozeram ceny s dph nie bez dph.
Cize konkretne tato krasavica napriklad BMW 525D Touring 2008/5mesiac, najazdene 174 tis km za slusnych 15 950 €
tuna je link
http://www.autohus.de/cms/cardb/druck.p ... 1&bk=form&

Ked si vezmem ze AUTOHUS kontroluje auta a zatial ste na nich nic negativne nenapisali. predpokladam ze je to spolocnost s dlhorocnou tradiciou a nestoji im zato predat srot a tym si posramotit reputaciu. tak neje to zle.

Este sa chem opytat ak je uvedena cena s dph a bez dph, tym padom je to automaticky na odpocet dph vsak?

Vdaka
Lukas

miro12345678
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 9. Januára 2016, 16:35

ahoj,kupovali sme tasm audi A6.......je to tam velké blá,blá,blá o kvalite..........a nevšimli sme si že autorádio Harman/Becker nedáva zvuk,,,,,,,proste stanice vyhladáva a zvuk nikde..........písali sme im tam, lebo sa ohánali dekra certifikátom pri predaji a ked niečo reklamuješ, tak to zrazu neplatí,,,,,,,,,,oprava 800 eur, oni nakoniec vrátli z ceny vozu 200 eur,,,,,,čiže dávať pozor treba aj tam,,,,,,,,,,nemajú ani šajnu čo predávajú,,,,,,,,,majú tam aj také dielne a zdviháky ale tie slúžia iba nato aby šlohli zimné gumy s diskami a následne vám ich predajú,,,,,,,,,,

Užívateľov profilový obrázok
sandrito
Auto: BMW e61 530d LCi

Sobota, 9. Januára 2016, 18:51

Keby si trošku prezrel forum, tak zistíš, že som sa už na tuto firmu tuná pýtal....Údajne možeš s autom jazdiť pri obhliadke len v areáli autobazáru a, že vraj ti možu ponúkať nejakú rozšírenú garanciu na auto a že je to tiež blbost...Neviem odkiaľ si asi, lebo Vo Vyšných Ružbachoch na svk je jedna firma a tá práve vozí autá priamo z autohus na objednávku majú s nimi zmluvu a preto sa dá aj z cenou niečo robiť, urobia všetko za celkom prijateľné peniaze, postavia ti auto už na značkách rovno pred tvoje dvere....Mal by som aj číslo na nich mať ak chceš viac info napíš pm. Raz som chcel nabúchanú e39, ale žiaľ sa predala..Celkovo je to fér prístup z ich strany...
Ex:Fiat Punto
Ex:Suzuki Swift
EX:Pugeot 208
VW Passat R6 SFI 4motion
BMW e46 320d
BMW e61 530xd
http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 96153.html" onclick="window.open(this.href);return false;

miro12345678
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 10. Januára 2016, 20:36

díky za tip,ten chlapík chce za odvoz 900 eur, takže díky broňa,,,,,,,,,autohus je bazár ako každý iný, taktiež si tam musíš skontrolovať všetko možné, lebo aj nemci sú mantáci,,,,,,,,,ked nevieš naštartovať audi za 20 000 eur, tak ti poradia, že na dvore je štartovací vozík, tak štartuj,,,čo nemusia neurobia naviac ani ň,,,,,,,že ani štartovací vozík nemá nabitú batériu, to ich netrápi, behaj ako cvok a nájdi si iný,,,,,,neviem čo by povedali, ked náhodou ho pripojíš /kontakty/ naopak a odpáliš elektrosystém na dákom drahom voze.........vozy ako bmw, audi, vw majú drahé autorádiá harman becker a tie sa radi pokazia,,,že nám to neoznámili, že v aute bolo vadné rádio to asi neni ich vina......oprava stála 800 eur aj s behačkami a velkodušne ponúkli ťažkých 200 eur ako náhradu..pritom tá jednotka v audi servise stojí 1200 eur........môžu tam mať aj autá za 10 bilionov eur, aj tak si nechajú do kolena dieru navrtať za 10 centov,,,,,,,,toť nemci.........a z tým certikátom, keby bol z lepšieho papiara si môžme akurát viete čo,,,,,,,,,,samá výhovorka.........a tá ich jediná servisná časť slúži nato aby ti predali tvoje vlastné zimné gumy, čo im niekto naložil do kufra, ked auto oni skupovali......musel im to nejaký slovák poradiť ....načo by darovali, ked sa dá predať....a ked sme kupovali použité bmw v augsburgu, atk platila 2 ročná záruka medzinárodná,,,tu neplatí nič....akurát ťa oberú o dalšie 3 stovky, za nejakú záruku, z ktorej sa budú potom vyhovárať,,,,,ale netvrdím že autohus je zlý týmto, len si musíš dávať pozor čo kupuješ,,,záruky sú tu asi také ako u turka....aj ten je spolahlivejší...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných