... všetko o BMW ...
jurkyLE napísal:akurat ti tak dojebu sruby casom...plati to, co som napisal, utahovak je len na urychlenie prace, nic viac.....zapecenu musis uvolnit tyckou a po utiahnuti musis kazdu srubu checknut momentakom
nuz ale videl som aj ja zopar magorov, co namiesto toho, aby srubu pekne povolili trhakom, tak jebali s tou pistolou 15 minut az kym nevyprazdnili kompresor![]()
![]()
![]()
![]()
do takeho servisu sa uz nevracaj, ak ti mozem poradit
a ak budes robit to, co popisujes, tak za chvilu tu pistol môzes hodit do kosa
bysto napísal:Caute chalani,
frajerka nevie, co mi kupit na Vianoce a pohrávam sa s myšlienkou, ze by som navrhol rázový uťahovák.
Nakoľko nemam kompresor, tak pneumaticky nepripadá do úvahy.
Nasiel jeden celkom slušne vyzerajúci, aj ked tie parametre mi prídu ako nereálne 500nm pri výkone 900w
http://m.hej.sk/utahovak-razovy-elektri ... um-wr-500/
Myslite si, ma zmysel ist do takého uťahovaku? Bol by samozrejme použitý len obcas (na jar a jeseň na prezutie kolies a potom na povolovanie zapečených skrutiek).
revenge napísal:Ty vole ty budeš odborník jak hovado,šak ten rázový utahovák je určený práve na taketo veci.
jurkyLE napísal:no dufam, ze ti to local podrobne vysvetlil ty mudrlandkoHAWK
bysto napísal:
A neni dobre, uz ked ten srob je zapečených, tak aspon chvilu. Dajme tomu pol minuty- minútu nechat ten utahovak, nech to trochu vyklepe a potom na to zobrat trhák a lešenársku trúbku?
bysto napísal:Tak som ho nakoniec zobral, zatial som ho otestoval len na kolesách - super jak rychlo sa da teraz zhodiť kolo. A jeden prihrdzaveny som srob som s nim rozklepkal a potom isiel pekne povoliť krátkym trhákom. Je to sice ťažká a relatívne veľká mrcha, ale na doma je to super vecička, ak nemáte doma kompresor (ako ja) a teda nemôžte používať pneumaticky.