Pondelok, 5. Októbra 2015, 20:34
Po tom co som spravil zoznam servsiov vyssie, pridavam aj moju dobru skusenost so servisom MD Bavaria Zilina.
Bola to moja prva navsteva autorizovaneho BMW servisu, kde sa mi koli predsudkom a ocakavanej vysokej cene, velmi nechcelo ist.
Po niekolko mesacnom natahovani s po(s)kodenov CIC moj problem vyriesili za smiesnych 50eur (aj ked som bol dopredu pripraveny na cenu okolo 200eur). Specialne chcem odporucit p. Ochodinckeho, ktory bol velmi ochotny

a jeho jednie bolo na urovni napriek tomu ze som nebol obleceny v obleku a mam starsie BMW, zasrandoval a nesnazil sa zauctovat nieco co nehcem a na vsetko ma upozornil dopredu. Vysledna cena milo prekvapila a este som mal aj zadarmo umyte auto. Este som sa dozvedel aj komplet servisnu historiu z kluca.
BMW E91 320d 130@160kW/425Nm, Retrofits: FLA, Heated seats front | "OEM like" heated seats rear | TV | AV in | Raspberry-pi | Combox + USB | Snap-in | BMW apps (6FL,6NF,6NR) | Front PDC | Rear/Top view camera | Custom HiFi with DSP | High cluster white LED | Custom ambilight...