... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
xH4wK
Kraj: Košický

Re: Skusenosti s BMW servismi

Streda, 9. Septembra 2015, 07:43

Treba sa stazovat u importera
Ja som mal podobne problemy s nekompetentnostou v tempuse v KE.. po staznostiach (urcite nie len mojich) im nakoniec nepredlzili zmluvu..

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Streda, 9. Septembra 2015, 08:00

malá útecha že aspoň neboli arogantný a snažili sa vyjsť v ústrety aj po x-tej návšteve, ovšem to nič nemení na tom že od autorizovaného servisu sa očakáva professionálnejší prístup
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

ticco11
Auto: BMW E92 325xi
Kraj: Trenčiansky

Miroslav KAJS servis Zilina - http://www.bmw-auto.sk/

Streda, 9. Septembra 2015, 08:20

Servis mi bol odporučený, šiel som tam kvôli nepravidelnému chodu motora. Auto som doviezol ráno a nechal im ho tam, predbežne sa dodhodol čo budú robiť.Keďže nedôverujem novým servisom tak som si označil niektoré veci na motore aby som vedel s čím hýbali.
Dohoda znela že urobíme diagnostiku a nejaké testy s cievkami odhadovaná cena bola 30EUR.
Po telefonáte o 10:00 ako sú na tom mi bollo oznámené že sa na tom pracuje a testujúto a keď som sa opýtal na cenu povedali 40EUR.
Po konci práce cca o 15:30 som tam volal a povedali mi že auto je pripravené a že detaily vysvetlia osobne. Takže vysvetlili mi že urobili diagnostiku, testovali výmenu indukčných cievok a ževraj nastalo mierne zlepšenie(ńenastalo žiadne zlepšenie bohužiaľ). Zistili že mi slzí tesnenie pod vekom ventilov. A dohodli sme sa že mi to nacenia a cez email zašlú, to bolo niekdy v máji a doteraz sa neozvali .Cena diagnostiky a práce bola 50EUR nakoniec :)ale dohodli sme sa že to uhradím až po nacenení a urobení toho tesnenia pod vekom ventilov. Cenu mi strelili len odhadom že to víde okolo 100-120EUR.Tesnenie stojí v BMW 46EUR.
Čo je ale najlepšie motor šiel stále zle a nezstili kvôli čomu to je, po asi mesiaci som zohnal diagnostika ktorý keď to napichol zistil blbú zámenu ktorú urobili počas servisu výmeny tesnenia na saní. Zapojili Lambdu 1 na Lambdu 2 a blblo to riadiacu a preto ten motor šiel nanič.
Takže ak chalan z klubu z neorginál diagnostikou vyčítal toto ihneď a po prehodení konektorov sa to odstránilo ,aký odborníci sú Kajsovci si urobte sami.

Neodporúčam ísť ku nim. Pravdepodobne keby som im dôveroval hodím ešte stále ku nim aj po 4 mesiach z dodrbkaným autom.

AntiBiotik
Auto: E91 320d
Kraj: Prešovský

Pondelok, 14. Septembra 2015, 18:45

Caute, tiez sa obzeram po spolahlivom servise BMW a kedze je tu dost kontroverznych nazorov, presiel som si vsetkych 25 stran a pozapisoval si vase skusenosti do excelu.
Dostal som z toho nejaku taku tabulku spokojnosti. Celkove Body som vypocital takto: pocet spokojnych minus pocet nespokojnych. Neutralne hodnotenia som nezapocital.
Je mozne ze niektore firmy uz zanikli, pripadne zmenili nazov, alebo su tam zdvojene, taktiez niektore, ktore som nenasiel na nete som tu nezapisoval.
nech sa paci:
Obrázok
BMW E91 320d 130@160kW/425Nm, Retrofits: FLA, Heated seats front | "OEM like" heated seats rear | TV | AV in | Raspberry-pi | Combox + USB | Snap-in | BMW apps (6FL,6NF,6NR) | Front PDC | Rear/Top view camera | Custom HiFi with DSP | High cluster white LED | Custom ambilight...

Maco
Auto: visavytena pajta

Pondelok, 14. Septembra 2015, 18:57

5 nespokojnych s Palaceom? Zaregistroval som tu tak dvoch.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

AntiBiotik

Pondelok, 14. Septembra 2015, 20:35

Maco napísal:
5 nespokojnych s Palaceom? Zaregistroval som tu tak dvoch.

Cau, urcite nechcem nikomu pridavat alebo uberat preferencie, osobne nemam zatial skusenost zo ziadnym servisom zo zoznamu.
Je mozne ze niektoru staznost/nespokojnost napisala viac krat rovnaka osoba. To som uz nesledoval a ratal som kazdy prispevok.
BMW E91 320d 130@160kW/425Nm, Retrofits: FLA, Heated seats front | "OEM like" heated seats rear | TV | AV in | Raspberry-pi | Combox + USB | Snap-in | BMW apps (6FL,6NF,6NR) | Front PDC | Rear/Top view camera | Custom HiFi with DSP | High cluster white LED | Custom ambilight...

tomikadze

Štvrtok, 17. Septembra 2015, 13:41

chlapci potrebujem poradit v blave alebo okoli dobreho lakirnika ktory dokaze robit klampiarcinu a tiez pristreky.
Na parkovisku si nechtiac panko "polozil" 400 kg motorku na moj pravy predny blatnik.... bol som s tym na poistovni
mam uz aj lajstro v ruke, a ked uz mam dat robit a striekat blatnik tak by som dal robit a drobnosti na laku / rohy dveri uz su chytene /
skrtka take lokalne opravy.... potrebujem nejaky servis kde to fakt vedia a mozu kooperovat s poistovnou.
Dakaujem za rady

pka
Auto: E71 35Dx

Sobota, 26. Septembra 2015, 22:14

Tiez budem potrebovat prelakovat ryhu na dverach (tymto pozdravujem toho zakomplexovaneho chudaka co to urobil , nech mu ruka zhnije) a drobne oderky od dveri.
Od chalanov z detailingu, ale aj inych, som dostal dobre referencie na BNP vo Vrakuni. Vraj maju spickove vybavenie.
Niekde tu na fore si ludia pochvalovali Auto Jednicka v Prievoze.
Nasiel som este Autolak Ro -Jo a MPM auto, robia aj opravy a lakovanie plastov, zatial hladam referencie.
Daj vediet ako si pochodil.

AntiBiotik

Pondelok, 5. Októbra 2015, 20:34

Po tom co som spravil zoznam servsiov vyssie, pridavam aj moju dobru skusenost so servisom MD Bavaria Zilina.
Bola to moja prva navsteva autorizovaneho BMW servisu, kde sa mi koli predsudkom a ocakavanej vysokej cene, velmi nechcelo ist.
Po niekolko mesacnom natahovani s po(s)kodenov CIC moj problem vyriesili za smiesnych 50eur (aj ked som bol dopredu pripraveny na cenu okolo 200eur). Specialne chcem odporucit p. Ochodinckeho, ktory bol velmi ochotny ;) a jeho jednie bolo na urovni napriek tomu ze som nebol obleceny v obleku a mam starsie BMW, zasrandoval a nesnazil sa zauctovat nieco co nehcem a na vsetko ma upozornil dopredu. Vysledna cena milo prekvapila a este som mal aj zadarmo umyte auto. Este som sa dozvedel aj komplet servisnu historiu z kluca.

Figio
Auto: 330ci

Štvrtok, 5. Novembra 2015, 16:54

pridavam sa k ostatnym spokojnym ludom - Flasho/Lukáš - maximalna spokojnost, napriek tomu ze ma toho naozaj vela a na mojej pajte sa vzdy vyskytne nieco nove vopred nenahlasene je vzdy trpezlivy ochotny a maximalne ferovy :thumbup:

odporucam kazdemu z BA/TT/okolia

jurkyLE
Auto: Volvo XC90 + BMW X5
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 5. Novembra 2015, 17:16

Regnum Prešov - dnes, traja kokoti zamestnanci na salone si robia kavu pri kavovare a mlada pani tam pobehuje, nikto nevie preco....vôbec si nevsimaju, ze tam su nejaki zakaznici...po 10 minutach ignorovania si panicka sadla za pocitac a absolutne nas ignorovala, ze stojime 20 cm pred jej nosom za pultom....po dalsich 5 minutach som ju oslovil pozdravom " Dobry den" a hla vsimla si, ze tam niekto je, samozrejme neodzdravila a arogantnym " co chcete" nas privitala ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
jebať taku čvargu pojebanu, horsie to tam bolo ako v Dacii...keby ten diel, co som potreboval robili nahradu, nejaku cinu tak prisahambohu ho objednam v barktorej autotechne a vyjebem sa na cele bmw ](*,) ](*,) ](*,)
Za nami cakalo dalsich 5 ludi a absolutne si ich nikto nevsimal :lol: :lol: :lol: :lol:
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 5. Novembra 2015, 17:35

V TOB-e svojho času robil na predaji ND taký nevrlý kokot, ktorý bol total sedlák a spoza uší mu ešte slama trčala. Avšak na základe jednoho telefonátu zákazníka na zákaznícku linku BMW boli podniknuté nápravné opatrenia a kokotka presunuli od predajného pultu do skladu.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Štvrtok, 5. Novembra 2015, 18:39

Bmw diely som objednaval vo viacerych bmw predajnach a viac menej vsade podobny pristup ako tu napisal jurky, jedine s automotivom som bol max spokojny tam ten pan co riesi nd je fakt ustretovy a vyzna sa
Popr. Origo diely beriem od kluboveho predajcu, ceny +-sedia s tymi v bmw a nemusim aspon nikam chodit pre to
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

jurkyLE
Auto: Volvo XC90 + BMW X5
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 5. Novembra 2015, 18:44

hej Viktor a to som este zabudol dopisať, ze pojebanu krytku za 20 Eur som musel ist objednat do PO, co mam 150 km tam a späť domov ( kedze v PP zrusili BMW ) a o 4 dni si ju musim ist vyzdvihnut...samozrejme treba zlozit zalohu......po telefone sa vraj neda objednat, lebo ze vela ludi si objedna a potom nevyzdvihne...co im jebe???? normalne jebnuti kokoti....v autokelly si objednam veci za 2 tisicky cez telefon a nikto odo mna nechce nic ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ked nevyzdvihnem, nic sa nedeje :-s
( kedysi som objednaval z PO po telefone a v pohode, neviem co to maju za novu modu ) :-k
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

futy
Auto: C180w205
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 5. Novembra 2015, 20:44

V MDZa tam ťa hneď recepčná "prepadne", že čo si prosíte a už to ide, keď bola dotyčná osoba chvíľu mimo, tak dáte si kávu kým príde. Na ND keď som kupoval zdvihák a veci na výmenu kolies tak bez problému, keď som volal telefonicky servis, tak málokedy to zdvihol technik, ale recepčná si zobrala číslo a vždy volali s5.
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 33 neregistrovaných