dakujem za podporu chlapci, velmi si to vazim

je pravda, ze to tu ide dole vodou a vela v pohode ludi to zabalilo uz davno.
len v rychlosti reakcie:
banned> urcite vies, ze v lete sa auta predavaju rychlejsie a za vyssie ceny, takze pekne kusky aj ked boli drahe sli do 3 dnii :X Rozpocet bol 18.000. V tejto cene boli min zimu 2-3 ozaj ozaj pekne kusky napr. 550i 2008 rok v pakete, dobrej vybave a 150tkm za 16.000, to iste ale rok 2007 za 16.500 atd.
vomack> M5 a Fka boli rovnaky vystrel ako 7ma (na ktoru si !@#$%^ zacinam zvykat..

((

)
cpt> ach jaj... :]
dneska vymena oleja v prevodovke a kruta realita nemeckeho trhu..
Rychla recenzia na ZF Pakra Jihlava:
Meskal som 25min (ceska D1 je snad jedina dialnica v dimenzii, kde trva prejdenie 100km hodinu..), ale nikomu to jaksi nevadilo. Po vybaveni preberaku ma technik hodil do mesta do OC pricom sme si po ceste dobre pokecali a obdrzal som aj nejake dobre rady. Po 4.5 hodinach, 2 kavach, obede, kolaciku a xy mineralkach som sa dockal telefonatu, ze auto je hotove. Borec doniesol auto, dostal som do ruky vystup z diagnostiky, ktory mi bol hned aj vysvetleny.
Celkovo bolo jednanie vsetkych ludi, s ktorymi som prisiel do kontaktu velmi profesionalne a ustretove. Zaplatene 11.5xxczk, co je o 1.000 viac ako mi bolo povodne nacenene (cize v norme). Nabuduce si vsak budem musiet lepsie premyslet ako stravim cas.
kruta realita nemeckeho trhu:
Aktualne su na mobile.de 2 550tky, ktore ma zaujimaju vybavou a cenou. Jedna za 16.500, druha za 20.000. Volam na prvu. Zdvihne mi to podozrivo detsky hlas, ktory po mojej hlaske 'do you speak english' hned polozil. Na druhy kus som dostal odpoved 'no english'. Takze vybavene, nakupene... Samozrejme, ze kazdemu som predtym poslal zo 2 maily aby som zistil ci vedia, ale odpoved ziadna (mohlo mi docvaknut). Cize aktualne rozmyslam, ci zohanat niekoho, kto to vytelefonuje, alebo radsej skusit stastie inde..