... všetko o BMW ...
steve20 napísal:
Podla seky je posledny zaznam 3.4. 2014 - 113 469 km
30.06.2008 Pravidelná 79 960 km BA745HP BA
09.03.2010 Pravidelná 92 300 km BA745HP BA
30.03.2012 Pravidelná 105 634 km BA745HP BA
03.04.2014 Pravidelná 113 469 km BA745HP BA
Ten udaj z 9/2013 vies odkial ?
Esence napísal:Nepovažujem sa za mechanika ale podme si to usporiadať ...
Čo sa týka KM ako už bolo spomenuté je dosť nepravdepodobné, že takéto auto si niekto kúpi aby s nim spravil príklad 5000km ročne ... Teda predpoklad by bol pri viacerých autách v rodine ale tie prvé roky by aj napriek tejto skutočnosti bol ten nájazd na vyššej úrovni v rámci faktu (nové, zaujímavé, exkluzívne ... tak nepôjdem ženiným autom na jednanie a novou E65 do obchodu "to je len modelová situácia") ...
Môj názor, že to auto má viac km ako je udané v inzeráte ALE veľké ALE je to nepodstatné pretože to je len môj úsudok. môže to byť aj pravda čo by nebolo zlé ... Každopádne AUTO kupujem na základe jeho STAVU, VÝBAVE, POCITOM nie stavu KM na tacho ...
Výbava:
Určite VEĽKÉ PLUS za ...
Dynamic Drive
EDC
Automatické otváranie zatváranie zadného kufra (hlavne v zime keď je všade soľ a špina s ciest !)
Soft Close (dovieranie dvier)
Strešné okno![]()
Vyhrievanie predných sedadiel (čo napr. u BMW radu 7 považujem za NUTNOSŤ ak nerátam dovoz z IT tam to je max u 1 z 10)
A toto je BOHUŽIAĽ tak VŠETKO čo potešilo ... (ešte možno chladnička ale píšeš o meste tam ti bude na 2veci to sa zíde ak chodíš na otočku Berlín a S5 v rámci jednaní "práca")
Teraz druhá strana mince ...
Prepáčte ale je tu pred nami 745ka, ktorá nemá ani príplatkové držiaky na poháre resp. plechovky (TOTO je tragické a fakt na smiech) Comfort-seats ... tzv. Komfortné sedadlá, ktoré majú ďaleko obšírnejšie nastavenia ako klasická lavica, ktorá je práve TU ... Neviem ako to bolo v tých rokoch ale asi by som volil skôr tie komforty ako chladničku v rámci cenového rozdielu ... absencia roletiek zamrzí ale toto nemá napr ani E65 mojej polovičky a dá sa to riešiť fóliou na sklá ... Resp. ja si to na F01 neviem vynachváliť ale taktiež to nie je nič bez čoho by sa nedalo žiť a ako vravím fólia ako aj u nás v E65 plne nahradila absenciu fólii (kľudne kuk. moje príbehy) Osobne ma sklamala aj voľba klimatizácie resp. je pred tebou tá najzákladnejšia verzia (pozoruješ faktom, že na prístrojovke chýba u spolujazdca ešte jeden krúžok tzv. regulátor) Čo sa týka ďalších detailov je na inzercii veľa E65 modelov, ktoré majú aj napr. odvetranie sedadiel, ktoré je SKUTOČNE(kto mal možnosť skúsiť určite bude súhlasiť) Netvrdím, že je to niečo bez čoho sa nedá žiť ja to napr. nemám u F01 pričom v staršej E65 to máme... Ale tu je to fakt vecou, že máš v ponuke aj modely, ktoré toto odvetrávanie majú
absencia hlasového ovládania nevadí ak nevieš základy cudzích jazykov ... ja osobne to rád používam a napr. navi atď primárne riadim skrz tento prvok (chýba ovládanie hlasom na volante)
Toľko k výbave...
Ešte by som sa pozastavil pri fotografiách. Ako to len podať, mám pred sebou fotografie a na jednej fotografii je vonkajšia teplota 3C BOHA veď len teraz začala jeseň by ma skutočne zaujímalo aké staré su tie fotografie a v akom to je vlastne stave. Už keď idem predávať auto aspoň ho umyjem dážď, nedážď. Veď to ohádzane blato a prach s tou dažďovou vodou ma odradilo hneď ako prvé.
CENA: No cena nie je zlá tu dakto pýta aj za E36/ku v základnej motorizácii 5000e toto tu máme za 6800€ čo je cena viacerých E46 na inzercii ... ALE tu by som skutočne šiel ak už tak s niekym kto sa tomu rozumie napr. PeqpeK Netvrdím, že nízka cena znamená automaticky zlý STAV ale treba byť pri tejto cene a modely fakt triezvy a zhodnotiť skutočne VŠETKO ... Reči typu ak natrafíš na určittú závadu vo forme (oprava za 150€ ja už som nemal čas) je len Bullshit predávajúceho lebo 150€ pri takýchto autách je len ako to popísať bez slova "![]()
![]()
" Jednoducho ak dakto zahlási to si opravíš za 100€ tak to už dávno mal riešiť veď to nie je ani cena jednej plnej nádrže !
A v konečnom dôsledku posledná VETA a rada na záver bez LPG rátaj v priemere 15€/20€ na 100km v meste rátaj 20€ VŽDY ! takže si treba uvedomiť všetko má svoje výhody (veľkosť, luxus, pohodlie) a mínusy (má zmysel valiť každých 500km 100€ a viac EUR len na PHM ?) Gumy R18 atď si pokukaj sám (narážam na CENY) kotúče, platničky na predok zadok rátaj cca 500€ ramená (nie shit factory) tiež hrejivé čísla (PS: u F01 x3) a ak máš stále chuť na túto 7er SMELO DO TOHO.
PS: Daj vedieť ako si potom dopadol