... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Lukas64 napísal:chlapi jazdiaval som Kežmarok -Vieden pondelok rano
Vieden - Kežmarok piatok poobede
čiže nejakých 800 km týždenne po diaľnici a po Kežmarku a okolí cez víkendy zopár km.
priemerka dlhodoba 4,9 litra 320d 110kw 2004 6kvalt a nie 110-130 ale 130-150 alebo inak napísane vždy v ľavom pruhu![]()
6 litrov je dobra spotreba na 330d
a ešte som zabudol že cez donovaly takmer vždy.
teraz jazdim 20km do roboty mimo dialnice ...furt sa vlačim za slimákmi sem tam sa uvolni miesto na obehnutie -5.2 litra.
lukas111 napísal:Cavte chcem sa opýtať akú máte spotrebu na diaľnici pri rýchlosti 130 km? Ja mam 6l a zdá sa mi to nejak veľa..... A najhoršie je že sa ani neviem na menej dostať ani keď sa veľmi snažím a ani klíma nejde....... Prosím nejaké súčiastky ktoré môžu nejak brzdiť motor (že už musí prekonávať ich odpor lebo môžu byť opotrebované) ...... Ktoré všetky súčiastky to môžu byť? Auto má 210000 km a nič také väčšie nanom ešte menené nebolo
PeqpeK napísal:on ma 320d
PeqpeK napísal:BC v drvivej vacsine klame...
Lukas64 napísal:chlapi jazdiaval som Kežmarok -Vieden pondelok rano
Vieden - Kežmarok piatok poobede
čiže nejakých 800 km týždenne po diaľnici a po Kežmarku a okolí cez víkendy zopár km.
priemerka dlhodoba 4,9 litra 320d 110kw 2004 6kvalt a nie 110-130 ale 130-150 alebo inak napísane vždy v ľavom pruhu![]()
6 litrov je dobra spotreba na 330d
a ešte som zabudol že cez donovaly takmer vždy.
teraz jazdim 20km do roboty mimo dialnice ...furt sa vlačim za slimákmi sem tam sa uvolni miesto na obehnutie -5.2 litra.