Sobota, 19. Septembra 2015, 07:41
ukazal som sa na vychode, vcera som siel z ke do Turne - je to taka dedinka smerom na roznavu. za cca 30km cestu som stretol 3 kokotov a vsetci boli vo vw group.
Prva skupinka vchadzam do Cecejoviec, do dediny vedie taka dlha rovinka dole z kopca, vidim, ze tam obiehaju nejaku dodavku z minuleho storocia, tak som si hodil 4ku na zjaz z kopceka a ze dojdem kludne do obce, aj tak tam stale meraju. 2 obehli v pohode, uz som blizko a zrazu spoza dodavky sa vynori oktavia a vodic so spolujazdcom mi ukazuju ci mi sibe, tak som im urobil troska manever do ich pruhu za sprievodu trubky, ziadna kolizia lebo som isiel fakt pomaly, ale pochybujem, ze to takeho imbecila pouci, to urobi az chladicova stena nejakeho iveca
asi o 10km vchadzam do drienova a ozivam sa klubakovi, ze uz som skoro u neho, nech robi kavu, naco mi on zvestuje, ze mam davat bacha, ze v lesiku su policajti - medzi turnou a drienovom, tiez asi 10km rovina kde je lesik s parkoviskom, kto by cakal, ze tam budu policajti, ano boli tam, tu naznacim, ze aj oni boli na VW t5, kedze vsetci vedia, ze tam meraju, tak si hajzli doniesli so sebou prenosne znacky 70 a 50, ktore dali za seba asi 30m intervaloch, hoc na ceste boli jedine obmedzenie oni.
c3 cesta domov, tesne pred Peresom sa strieskali 3 auta, kolona az po Polov (asi 2 km), vsetci pekne za sebou, kokot c3 - superb si dal asi 20 aut cez odbocovaci a chcel dat aj mna, hoc uz som bol davno za koncom odbocovacieho, proste jeden z tych ktoremu pocet pruhov nic nevravi, dokonca nas chcel spratat cez policajta a ten kamion za ktory som sa zaradil tesne pred nehodou, no nepustil ho ani rom na zhnitej felicii v hodnote zuvaciek. cize nasledne ma dobehol az obchvate, kde si musel pomasirovat ego a ukazat mi tu zlomenu sipku v spetnom zrkadle, tak som ho pustil, on ma obehol s pocitom orgazmu, nasledne pri zjazde na barcu to strihol popred auto z laveho do odbocovacieho, cize chudak v tom cliu to troska slabsie znasal. sak tomu to tiez raz nevyjde a pozdravi ho mozno nejaky Man
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov