... všetko o BMW ...

starynovy napísal:To by som nezaslepoval, v zime sa motor potom nezohreje a viacej zere.

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) Výrivé klapky...
  Výrivé klapky...   No nič musím sa na to pozrieť a poriešiť aj ja prevencia sa zíde.... O tých klapkách som sa niečo málo dočítal až tu na fóre ale nemám predstavu o tom, aká náročná je ta práca a zároveň časovo ?
  No nič musím sa na to pozrieť a poriešiť aj ja prevencia sa zíde.... O tých klapkách som sa niečo málo dočítal až tu na fóre ale nemám predstavu o tom, aká náročná je ta práca a zároveň časovo ? 
											DaDoAbraham napísal:A čo sa týka práce a demontáže veľa je tam toho ? Ako videl som video ako vymeniť tie klapky čiže to je v poho ale skôr ma zaujíma demontáž celého sania

nastastie sa nic vazne nestalo a motor slape bez chyby aj podla diag
 nastastie sa nic vazne nestalo a motor slape bez chyby aj podla diag  

foook...to akoze vyplulo cez sanie von? ak ano tak sa to urcite nestihlo dostat do valca a klepkalo to z hornej strany ventilu
 foook...to akoze vyplulo cez sanie von? ak ano tak sa to urcite nestihlo dostat do valca a klepkalo to z hornej strany ventilu