... všetko o BMW ...
mischo122 napísal:Takze ten PDF filter co je v novsich autach nieje az taka prekazka ? Mam dalej hladat rocniky 2006 - 2007 alebo radsej bez PDF filtra 160kw a rocnik 2004 ?....
Toto neviem
mischo122 napísal:Dakujem velmi pekne za odpovede, vsetko si precitam a prestudujem....tak vidim, ze sa musim obzerat po modeloch 2007 a viac teda po FL......
Na druhy rok po zime asi budu ceny este nizzsie kedze to bude ako keby o rok alebo sa mylim ? Myslim tym ze teraz stoji 2007 rocnik napr. 12 000euro a v maji roku 2016 bude rovnaky model a rovnake auto stat cca 10 000euro....alebo to je len moja domnienka ?
Este otazocka, je mozne po kupe BMW aby auto nestratilo vela na svojej hodnote ? Myslim tym ze ci si take auta drzia hodnotu ked sa o nich starate.....pripadne aj car wrapping zvysuje alebo znizuje hodnotu vozidla ?
mischo122 napísal:Samozrejme mam odlozene peniaze aj bokom na pripadny servis a podobne.....co sa tyka toho byt ziskovy, nerozmyslam tak, skor rozmyslam tak ci rok dva tri po kupe nebude cena auta rapidne nizzsia a ja budem velmi stratovy. Nechcem byt priekupnik aut a predavat so ziskom nic take....
Mozno v zime budu aj ponuky na auta po FL rocniky 2007 do 10 000euro co si myslis ? Alebo to nieje az tak realne ? Co sa tyka toho aby som nekupil macku vo vreci alebo vadny kus, chcem vyuzit nakupneho poradcu predsa je to len lepsie ako ist kupovat auto sam.
mischo122 napísal:Jasne chapem aj take je tu riziko, ale pri kupe spiseme kupno - predajnu zmluvu a tam bude napisane ze predavajuci nepredava auto so skrytymi vadami.