... všetko o BMW ...
jararak napísal:tebe sa ta strieborna nejak lubi ne? 3. auto v rovnakej farbe?
ked ti to bude hrat vsetkymi farbami po instalacii tych lediek tak cez vikend som doma a viem ti povypinat hlasky.
LOKI napísal:takze ty si ju kupil !Som po nej pred mesiacom trocha pokukoval...tak nech sluzi
Za tu cenu a s dobrou vybavou to bola dufam fajn kupa...cas ukaze
LOKI napísal:takze ty si ju kupil !Som po nej pred mesiacom trocha pokukoval...tak nech sluzi
Za tu cenu a s dobrou vybavou to bola dufam fajn kupa...cas ukaze
Peto24 napísal:veľmi pekné , nech jazdí![]()
chcel som ti písať ohľadom tých kolies ale vidím že som zbytočne premýšľal
germancars napísal:velmi pekny touringnapis aj nejake dojmy co sa tyka jazdnych vlastnosti.. dynamika a tak .
Maco napísal:Kde by to zobralo 1600 kilo ked moja 61ka ma 1755? Inac to mas este posledne modely s M47ckou? Ci mas tu uskrtenu Nkovu verziu? 91ka nie je zle auto len proste je to taky zaklad, moc nizko, tuhe a tak5ka je 5ka a tomu sa to nevyrovna pre mna. Ja som tomu autu vravel sluzobak, nic to nepytalo, mala spotreba a v pohodicke. Inac tu seriu striebornych aut by si mohol porusit
![]()
Maco napísal:Kde by to zobralo 1600 kilo ked moja 61ka ma 1755? Inac to mas este posledne modely s M47ckou? Ci mas tu uskrtenu Nkovu verziu? 91ka nie je zle auto len proste je to taky zaklad, moc nizko, tuhe a tak5ka je 5ka a tomu sa to nevyrovna pre mna. Ja som tomu autu vravel sluzobak, nic to nepytalo, mala spotreba a v pohodicke. Inac tu seriu striebornych aut by si mohol porusit
![]()