... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

MANYMARKEE
Autor témy
Kraj: Nitriansky

nefunkcne interierove svetlo

Sobota, 20. Júna 2015, 13:50

Zdravym vas,
mam problem s interierovym osvetlenim na mojej e46-ke touring r.v.2002. Chcel som si dorobyt osvetlenie na nohy a napojit to cez stropne predne svetlo, a ked som premeriaval koncovku v nom tak sa nieco pokazilo a nesviety mi od vtedy ani v strede a ani lampicky na citanie. Ako by mi odysiel neaky riadiaci modul, lebo poistky su v poriadku.
Prosim vas neviete mi sem hodit niekto schemu osvetlenia, alebo poradit? Popripade aj kde mam hladat riadiacku toho.
Dakujem
Naposledy upravil/-a MANYMARKEE v Sobota, 20. Júna 2015, 20:16, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
19palec05
Auto: e46,320d touring
Kraj: Trnavský

Re: nefunkcne interierove svetlo

Sobota, 20. Júna 2015, 17:28

MANYMARKEE napísal:
Zdravym vas,
mam problem s interierovym osvetlenim na mojej e46-ke touring r.v.2002. Chcel som si dorobyt osvetlenie na nohy a napojit to cez stropne predne svetlo, a ked som premeriaval koncovku v nom tak sa nieco pokazilo a nesviety mi od vtedy ani v strede a ani lampicky na citanie a tak isto mi ani nesviety svetlo nad zadnymi sedackami, ale tam idu aspon lampicky na citanie. Ako by mi odysiel neaky riadiaci modul, lebo poistky su v poriadku.
Prosim vas neviete mi sem hodit niekto schemu osvetlenia, alebo poradit? Popripade aj kde mam hladat riadiacku toho.
Dakujem

Neviem sice aky mozes mat problem s tym svetlom ked to nieje v poistke ale to svetlo tiez ovlada grund modul co je za kastlikom,kabel ktori hladas teda + pol pri rozsvietenom interierovom svetle je stredny konektor na tom grund module cerveny kablik s modrym pasikom,su tam dva take iste jeden asi do predu a jeden dozadu.Minuly tyzden som nan zapajal AE kruzky :-)

MANYMARKEE
Autor témy

Sobota, 20. Júna 2015, 20:26

Dakujem za radu a kablik tej
farby bol tusim aj v stropnom svetle a tam mam uz privedeny kablik. Napojim ho tam a len dufam, ze je ten grund modul v poriadku.

Užívateľov profilový obrázok
19palec05
Auto: e46,320d touring
Kraj: Trnavský

Sobota, 20. Júna 2015, 21:04

MANYMARKEE napísal:
Dakujem za radu a kablik tej
farby bol tusim aj v stropnom svetle a tam mam uz privedeny kablik. Napojim ho tam a len dufam, ze je ten grund modul v poriadku.

No je tej istej farby lebo to vedie az k tomu gm modulu.V nom su nejake relatka ale vyskratovanim by sa im aj tak podla mna nemalo nic stat,skor odide poistka

MANYMARKEE
Autor témy

Pondelok, 22. Júna 2015, 20:03

Tak aby som to ukoncil, svetlo uz ide a neviem ci to pomohlo, ale cez diagnostiku sme iba vymazali chybu interieroveho osvetlenia.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných