Ako, ze nevysvetlil? Som ti pisal, ze ked sa raz da hlava dole, tak je tak ci tak deformovana vplyvom tepla, pretoze material pracuje stale, niekedy je kriva viac, niekedy menej, no zarovnat ju je vzdy dobre, aby bola praca 100% odvedena... Niekedy je kriva tak malo, ze ju staci len liznut, ale rovna nikdy veru nebude. Samozrejme, vacsinou to tesnenie vykryje, no proste pokial je raz zarovnana do roviny, je to istota a nie, ze kamarat pomenil na feliciach 100 tesneni bez brusenia. Direk som sa na to opytal toho kamarat a odpisal mi:
ísť to pôjde.. ale ako a koľko.. keď mu praskne kľuka pochopí... takého debila som už raz stretol, jaguar v6ka a tiež sa robila len jedna hlava... olej nemenil 60tis km, však načo.. guferká meniť netreba.. záruku nemal ani po bránu... a to som len hlavu brúsil, motor som našťastie nerobil.. ani by som to nezobral, buď všetko a poriadne alebo nič....
Ano, aj ja verim, ze to pojde, rozdiely na tlakoch budu minimalne, no ked budes davat bomby, kludne to kluka moze pocitit, ako on napisal, ale ty napises miesto toho, ze nemas 200e a nervy na to sa s tym srat, aby si spravil tesnenie a zarovnal hlavu, ze sak je to origo (jj origo 200.000km a 20 rokov = lepsie ako nove, nie?)...