Chcel by som vymeniť vačkové hriadele aj s konzolami v ktorých sa točia, na mojich konzolách sú dosť vydraté tie vrchné klzné pólmesiačiki , otázka znie či sa hydroštely prispôsobia novej,kratšej vzdialenosti medzi vačkou a ventilom a neostanú pootvorené ventily, alebo musím meniť aj hydrošteli. Na tej konzole čo tam chcem dať sú klzné plochy ako nové, žiadne vydratie.
fuha a vačka sa ti ešte nezlomila? keby to bolo tak vydraté že je vačka vyššie tak by to už možno ani nebežalo skúšal si a vačka sa hýbe hore-dole?
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Fuuha... Teda si chcel napisat, ze sa vacky vratia do povodnej polohy a teda ti bude otvarat ventily znova normalne inam mam v garazi vacky aj s ulozeniami... aj ked nemiem ci by ti sedeli z 2,8.
neni to až tak vydraté asi 0,5 mm, ale mám vačky aj uloženia vo veľmi dobrom stave a tie chcem nahodiť, len som chcel vedieť či sa tie štely prispôsobia,
fuha a vačka sa ti ešte nezlomila? keby to bolo tak vydraté že je vačka vyššie tak by to už možno ani nebežalo skúšal si a vačka sa hýbe hore-dole?
nehýbe sa vačka, len keď som minule pretesňoval vanos som dal dole jeden ten pólmesičik a porovnal som s tím pólmesiačikom čo je z toho novšieho uloženia a bolo tam vidieť rozdiel, preto som myslel či by nebolo lepšie vymeniť. ináč motor beží hladko.