... všetko o BMW ...
jkk napísal:dogg trhaj!
dodoIPD napísal:Mišo, neviem či si právnik alebo sa len tak snažíš vystupovať, alebo či to máš naštudované z nejakého dôvodu.
Nemal som problémy takže to naštudované nemám, každopádne by som sa nato pozrel, pretože podla právnika ktorého platíme externe na zmluvy ,si zatial toho moc k realite netrafil, nič v zlom.
M3driver napísal:chcem vidiet toho pravnika co ho dostane do uzkych za to ze napisal na tie disky ze su OK! nejaka definica skratky OK?! tie fotky su jedna vec, ale pravnik a tie reci okolo to je for...
ze su nepouzitelne? preco?
lebo su zvarane? lebo su krive? lebo su ojebane?![]()
ktora z tych veci ich robi nepouzitelne? ako tu uz bolo povedane, na krivom disku mozes aj jazdit a nemusis to zistit, zvarany disk je opraveny takze to je kazda opravena vec nepouzitelna?? ked uz, tak su skarede![]()
ale nepouzitelne? to potom kazdy jazdeny disk je nepouzitelny...
Dodo musime na kavu kym ta zavru...![]()
M3driver napísal:z toho inzeratu moze byt v konecnom dosledku ovela vacsi pruser ako je tu. kde mas zaruku ze VSETKY disky su ok? je tam niekde napisane ze su vsetky OSTATNE v 100% stave? neviem, ja tam vidim jedinu foto ktora ma nejaku vypovednu hodnotu... inak info 0 bodov.
je pravda ze Doda poznam, ale minimum to ma vplyv na moj nazor na to ako to dopadlo. cakat 100% stav od tovaru s 50% cenou je smiesne, nutnost ist pozriet osobne. ja nevidim nikde nic hodne toho aby ktokolvek Doda nazval okamzite ojebavacom kedze ho nepoznate a tak isto nepoznate celu story. tu nejde o nejake dotknute city ale o jeho povest atd. ktora je celkom dolezita vzhladom k tomu ako si zaraba... ochotu vratit peniaze alebo opravit disky pokladam za Dodov ustretovy krok na ktory kupujuci bud nereagoval alebo ho odmietol. preto je to cele smiesne kedze moznost na napravu dostal!
cptObvious napísal:vyhrazky pravnikom za tie disky su len vykrik do tmy zufaleho cloveka...je mi osobne na grc z ojebavacov. Ak chces vidiet, ako vyzera inzerat SLUSNEHO a FEROVEHO cloveka, vyzera asi takto (daleko od toho, ako prezentuje "OK" disky tuto pan obchodnik...tot vsjo)
M3driver napísal:nikto z teba nerobi chudaka alebo nieco podobne (aspon ja nie)! normalne sa minimalne vyjadrujem na taketo temy, aj vseobecne uz na forum pisem malo, ale toto ked som si cital...![]()
prepac ale naozaj si cakal za tu cenu, ze tie disky budu 100%? viem, nie je to nijaky argument, ani netvrdim ze vsetko to bolo v poriadku. ale dostal si predsa moznost na napravu ci nie?! mozno som neobjektivny ale prave preto ze predavajuceho poznam neverim, ze to bolo vedome ojebanie alebo ze ta umyselne zavadzal. pokazit si meno kvoli 400€ je blbost a nestoji to za to! treba vychladnut a doriesit to ako dospeli... "slovo chlapa" a podobne reci pokladam v takomto vztahu za smiesne.