... všetko o BMW ...
banned napísal:No nemal tak informovat, ze su ok, keby povedal, mali by byt ok, bolo by to fertig.
Maco napísal:Niesom s dodom daky BFF ale vidim to triezvo ale pomaly zacinam naberat dojem ze chybu si spravil ty. A rozmazavas to tu lebo nechces ju priznat.
Ano, dodo ti mozno nepovedal vsetko, to neriesim ale pozrime sa na to z tvojej stranky.....
Isiel si kupovat koelsa za menej ako polovicu trhovej ceny ako zidak a ocakaval si asi vcera vyrobeny kus. Ked si tak strasne chcel take kolesa a ET tak si mal hladat kolesa v top stave za adekvatnu cenu, nie volil si cestu inu.
Ked to bolo pre teba take extra super dolezite a taky markantny peniaze a nieco co si strane chcel mal si si ist pre to osobne, mna vobec netankuje ze si akurat v pici riti dakde daleko, myslim ze dohodnut sa da ze si ich prides pozriet osobne a zhodnotis stav a nenechas to na niekoho co si mysli ze je to puklica.
Keby si to kupoval za liter a stalo by sa ti toto tak nepoviem nic, ale stale si to kupil za cenu srotov, dal si dokopy a niesi ani na cene najlacnejsich kolies v ponuke takze stale si na tom dobre a mas kolesa ktore si si dal dokopy a kludne ich uzivaj.
Ked su to pre teba prve a posledne peniaze a bol si nespokojny s diskami mal si ich vratit, bol by si refundovany a nic by sa nestalo. Takze neviem, hrame sa na urazenu primadonu ktora urobila dost silnu picovinu a nechce si ju priznat?
Pripadne zaloby alebo ine vyhrazne alebo ine spravy ktore sa nestotoznuju s tymto nazorom mi kludne posli do spravy, dam ti kontaktne informacie. Dufam ze ma este neudas aj za dajaky danovy unik lebo to by uz bola uplna skoda.
Jamikadze napísal:AZ dnes po tyzdni tu na fore ked sa to rozhybalo napisal,ze vrati plnu sumu!!!! po tyzdni!! co som mal cakat tyzden na zazrak??! ci nahodou nevrati?)
Maco napísal:800e s pneu mozno v tvojom svete. V normalnom realnom svete nie. Nevadi. Mozno raz na to dojdes, ak nie tak zas urobis chybu len kvoli sebe ale do toho nas uz nic :)
dodoIPD napísal:
Nie, spravil som to preto ze mi ta bolo luto, ze potrebujes toto robit, aj po odskodneni.
Ty si mi napisal len raz "bud sa dako dohodneme alebo ti ich vratim" , to bola jedina zmienka/naznak ze by si ich chcel vratit. Odvtedy som od teba nic nepocul.
Citujem to z nasej SMS komunikacie.
Jamikadze napísal:dodo uz to nechaj len sa zamotavas ok.asi potrebujes posledne slovo vsak?tak ja ustupym ludia si vytvorili vlastny nazor to vse.A ano moja chyba,ze som volal a pytal sa tesne pred tym,ze ci su ok a ty ano vsetko ok a ze sprava od teba ze su pekne! kde ? joj uz dost bo to nikde to nevedie) Som myslel,ze gule mas,ale couz Maj sa krasne.Dufam,ze si sa poucil a uz nikdy nic nikomu nezatajis!Troska poskramotena povest takze zmen pristup a bud ferovy k ostatnym,uvidis ,ze sa to da napravit.) Drzim palce.