... všetko o BMW ...

Miloš_330i napísal:Príkladná starostlivosť. :) Koľko si platil ? ( môžeš aj pm ).
 aj tak je to skackajuca tvrda koza (neviem ci xdrive verzia ma to pruzenie/tlmenie ine/horsie k voli tym inym kratsim tlmicom a dalsim veciam ako klasicka zadokolka, alebo je to len pocit, ale mne sa to zda stale tvrde, neviem si to predstavit na nejakych 19kach)
 aj tak je to skackajuca tvrda koza (neviem ci xdrive verzia ma to pruzenie/tlmenie ine/horsie k voli tym inym kratsim tlmicom a dalsim veciam ako klasicka zadokolka, alebo je to len pocit, ale mne sa to zda stale tvrde, neviem si to predstavit na nejakych 19kach)jararak napísal:Co za kondom na saltpake mas? To je tazka finta na zlodejov vymontovat saltpaku :)
 prtava radiaca, len to tak z hora vypada
 prtava radiaca, len to tak z hora vypada 

. Jedina vyhoda tohto auta bez 4x4 sa teda scvrkla na to, ze clovek nemusi riesit ci ide po rakuskej ceste, alebo nasich tankodromoch (prevodovka des v tomto kuse, 5ku obcas kolenom a 3jku iba kladivom). Za tu cenu nikdy ani omylom :).
. Jedina vyhoda tohto auta bez 4x4 sa teda scvrkla na to, ze clovek nemusi riesit ci ide po rakuskej ceste, alebo nasich tankodromoch (prevodovka des v tomto kuse, 5ku obcas kolenom a 3jku iba kladivom). Za tu cenu nikdy ani omylom :). . Ale dolezitejsie ako absolutne hodnoty po merani, je pre mna rozdiel medzi povodnymi a novymi hodnotami.
. Ale dolezitejsie ako absolutne hodnoty po merani, je pre mna rozdiel medzi povodnymi a novymi hodnotami. Inak keby to niekoho zaujimalo postupil som to tiez a max spokojnost z nameranych hodnot 200koni a 226nm urobili realnych 250koni a 280nm a na pocit tiez uplne ine auto takze mozem len odporucat
 Inak keby to niekoho zaujimalo postupil som to tiez a max spokojnost z nameranych hodnot 200koni a 226nm urobili realnych 250koni a 280nm a na pocit tiez uplne ine auto takze mozem len odporucat  
getaway napísal:Este ze som ti dal vediet o tej moznosti upravy v PT a nemusel si ist do nemecka dat 2000e ze?Inak keby to niekoho zaujimalo postupil som to tiez a max spokojnost z nameranych hodnot 200koni a 226nm urobili realnych 250koni a 280nm a na pocit tiez uplne ine auto takze mozem len odporucat
 takze super sme pokonzultovali a dobre ze si spomenul ze to ides riesit veru
 takze super sme pokonzultovali a dobre ze si spomenul ze to ides riesit veru   . Budem to musiet este niekedy odmerat na tej inej brzde ak bude prilezitost .
. Budem to musiet este niekedy odmerat na tej inej brzde ak bude prilezitost . podobna snad uz je len 3,6ka FSI v Superbe, z ktorej sa da tiez celkom jednoducho dostat viac ako jednotky koni. Trojstupnove sanie su vyhodene peniaze v pomere k prinosu SW upravy, to akurat tak vyhladzuje momentovu krivku a prida par jednotiek Nm a ak ty vyriesis vyfuk bastuckom, tak az na brzdy je to 330i :).
 podobna snad uz je len 3,6ka FSI v Superbe, z ktorej sa da tiez celkom jednoducho dostat viac ako jednotky koni. Trojstupnove sanie su vyhodene peniaze v pomere k prinosu SW upravy, to akurat tak vyhladzuje momentovu krivku a prida par jednotiek Nm a ak ty vyriesis vyfuk bastuckom, tak az na brzdy je to 330i :).