... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
4dams
Auto: e34 TDS/A & e34 538i
Kraj: Zahraničie

Re: [E28 518i] Červená haraburda

Utorok, 30. Decembra 2014, 11:59

Haraburda by som to auto vôbec nenazýval ;) Vyzerá veľmi dobre a dúfam, že ho uvidím niekedy ja naživo. Som rád, že sedadla poslúžia aspoň kým nezoženieš pekné origo sedadlá prípadne nedáš prečalúniť pôvodné. Prajem veľa šťastných kilometrov a nech sa ti darí :thumbup: (hlavne nerob zásahy do karosérie aby si prispôsobil sedadlá z e34)

adrasak
Autor témy
Auto: E28 518i
Kraj: Bratislavský

Piatok, 2. Januára 2015, 20:54

Keď sme pri téme sedačiek - chvíľu som tie pôvodné nechal v garáži, ale celkom zavadzajú, takže ich idem zlikvidovať. Napriek stavu by o ne možno niekto mal záujem - perfektne poslúžia do rat rod-style buildu, ako top-gear-style kreslo, pelech/škrabadlo pre mačku - možnosti sú nekonečné!

Obrázok

Darujem za odvoz. Ak by o ne mal niekto záujem, píšte PM, alebo tak. Akcia platí do prvého pristavenia veľkokapacitného kontajnera v Petržalke alebo kým sa o ne znovu v garáži nepotknem.

sineDko

Piatok, 2. Januára 2015, 21:07

Ja by som si sedacky do e28 urcite nechal :wink:
Presne z dovodu co pise 4dams.

Dendo
Auto: E30 325i

Pondelok, 5. Januára 2015, 08:27

sineDko napísal:
Ja by som si sedacky do e28 urcite nechal :wink:
Presne z dovodu co pise 4dams.

"Tak si je vem."

"Si se zblaznil, ja to nemam kam dat!" :mrgreen:

Pekne auto si vybral ;). Drzim palce pri cukrovaní :thumbup:
Dorifto, repairo, dorifto. The way of the sideways samurai!
E30 M52B25DET
Obrázok

adrasak
Autor témy

Štvrtok, 15. Januára 2015, 10:07

Novinky!

Haraburda je konečne znovu pojazdná, dostala nové zadné tlmiče a bratislavské TEČ (takže už za ňu nemusím hanbiť.) Ďalšia veľká oprava je motor.

Tiež: Haraburdu prišla na víkend pozrieť mladšia sestra.

Obrázok

Viac dojmov z návštevy mladšej sestry sprostredkujem neskôr, zatiaľ len konštatujem, že bez jazdenia na jednom by som nevedel dosť doceniť to druhé.

M3 lover
Auto: E30

Štvrtok, 15. Januára 2015, 11:10

Na svoj vek zachovalá. Farbu trochu preleštíš a bude riadne dobrá. Ak ti môžem dať dobrú radu, nedávaj tam sedáky z iného modelu resp. nič iné, toto auto si udrží najväčšiu "cenu" a hodnotu v pôvodnom stave.
Inak, nedávno som zazrel niekde v inzerátoch (myslím na bazoši) niekto doviezol veľmi zachovalú E28 M5 z anglicka. Možno by si z nej mohol transplantovať nejaké diely a vyparátit si tvoju 518ku. :wink:
Agelias© by migo
///MARKETING

adrasak
Autor témy

Utorok, 3. Februára 2015, 23:32

Hrdza-nehrdza, Haraburda má na vpredu znak BMW a vzadu diferenciál, preto s ňou musí byť sranda na snehu, je tak? Je tak! Fotku nemám, ale Haraburdu som vyvenčil v nedávnej bratislavskej kalamite a musím povedať, že M10B18 má presne toľko výkonu, aby auto zvládlo ísť v miernom šmyku pri veľmi malej rýchlosti, ale nie tak, aby to bolo nebezpečné. To tá sedmička z predchádzajúceho príspevku si nechala povedať až vo vyššej rýchlosti (síce 730d xDrive, ale stačila vlhká cesta pri 5 °C), a to už mi nebolo všetko jedno.

Obrázok

No a dnes sa Haraburda pobrala na pár týždňov na zimný spánok. Našiel som jej miesto v sklade veteše starých rodičov, ktorý náhodou pripomína garáž a do ktorého sa náhodou vmestila. (Vďaka, starí rodičia!) Po harabure ostal len suchý fľak na zasneženom parkovisku pred domom a prázdne miestečko v mojom srdiečku.

Aby som zhodnotil prvé týždne života s haraburdou - je ohromná zábava s ňou jazdiť, ale patrilo by sa, aby som ju začal aj opravovať. Neochotne musím priznať, že od kúpy som s výnimkou toho neštartovania vlastne nič nevyriešil :-k

Dendo
Auto: E30 325i

Streda, 4. Februára 2015, 08:58

Hehe, zrovna pocas tej kalamity sme sa s F:z!kom bavili ze jak je mozne ze v dopravnom servise v radiu sa este neobjavila zmienka o nejakom "sialencovi ktory bezohladnou jazdou 40km/h na snehu bokom na prazdnej ceste ohrozuje cele mesto" :-D .
V zime sa blbo opravuje, tiez sa mi nechce. Treba pockat kym sa otepli, karu pred garaz a hrat sa s drobnostami, a neviem teda na akom mieste mas garaz ale u mna byva za teplych dni bonusom aj kopa okoloiducich stabajzni :mrgreen:
Dorifto, repairo, dorifto. The way of the sideways samurai!
E30 M52B25DET
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 31 neregistrovaných