... všetko o BMW ...
ROKI49 napísal:
Prosim ta, nerob tu zo seba kokota. Sam si sa zamotal do vlastnych argumentov, bol si tu z toho usvedceny, tak sa zdrz takemuto posmievaniu ludom, ktori autam rozumeju 100x viac nez ty. Nevravim, ze nemas dobry chip, ze nemas dobre auto, nemam problem ti dat za pravdu, ale tieto tvoje dodatky, jak keby tu ludia do teba rypali bezdovodne su uz trochu moc. Kebyze to aspon podas vtipne nepoviem, ale je to trapas a nemas zmysel pre humor. Daj sa dokopy preboha
tomikadze napísal:presne tak, ako si mi simik tvrdil... rataj cca plus 35k a tusim 70nm....
takze pocty su jasne... a ako pisem chalani na vsetko potrebuju doklady, kokos jak keby si vybavoval podporu.....
ten chip je vyborny!!! Bodka!! Nejde len o to ze auta taha skvele ale aj ako a to som tu rozpisoval takze ako pises... tahame sa za vlasy... ale nie ja...
ja pisem dojmy a oni dokola jak na pieskovisku.... Corado dakujem ze si zastal nie len mna ale aj simika... mozno nemam koni 230... mozno mam 224...
ale otazka bola pruznost a to som zmeral a ty ako pises mas skusenosti ohladom merani roznych aut... ale naozaj uz len pre zaujimavost to niekedy dam
zmerat, nie aby som nahanal simika ci to sedi ale kolko ten motor ma pod capicou...
CoradoCattani napísal:
kámo mi víme že že simik je top v čipovaní aj ked bere raz tolko ako ostatní majstri,čo sa učia čipovať... nedávno som odporučil Simika kamošovi čo má e90tku 320d 120kw dal ju ju načipovať za 120€ do Prievidze,ale mal z toho dymovnicu,išla o dosť lepšie ako séria,ale nakoniec ju dal prečipovať simikovi ,on mu tam ešte zaslepil kladky a egr a porád koktal jak odchádzal od neho,nechápal jak to auto naberalo od spodných otáčok a j celkovo.... teraz naberá jak stíhačka a vôbec nedymí,takže chlapčisko vysmáty sa vyváža a nahána po meste trojlitre a všelijakých neporazitelných quattro dieslakov s piatimi kruhmi
PeqpeK napísal:pokial viem, tak to necipuje simik, ale dava to robit svojmu partnerovi (Donuzo ak sa nemylim - je to pan)
a so zaslepenymi kladkami by moc daleko nedosiel :))) preklep :)
tomikadze napísal:
veru kladky nezaslepovat, ale pobavilo....
ano aj ja som pisal ze to moje auto je doslova chrumkavo naladene, no a popritom aj kone aj tocak bol pridany![]()
kdesi som uz pisal ze sme mali chipovane uz auta v rodine, ale stylom dobry den.... laptop a dovi po 5 minutovom stati na mieste...
akoze bolo to citit ze vyssi vykon.... ale tento chip od simika/donuza je fakt o ladeni a je to vidiet
a co sa tyka piatich kruhov... tak ak nie na rovine tak v prvej zakrute ich dozenies
CoradoCattani napísal:. . . . a čo prečo by som v noci neponatahoval nejakého majstra na na tdičku alebo tých prihoretých RSách octáviach,čo vyprávajú ,že máme črepy.že sa na ich rsi nechytáme,,,, alebo audi ouattro, ked provokuje a nasilu sa tlačí na moj zadok a predomna,čo mi pomaly ide zvesiť zadný nárazník, však určite to nerobia chalani za premávky,aby sa zatrandžili, ale tam kde neni ani nohy,ked ho quattro obíha nachystá si na neho dvojku alebo trojku a vystrelí v zápetí aj on