Moja story:
BMW sa mi vždy páčilo.. Ale.. Až teraz som pochopil..
Okukoval som uz BMW 330d xdrive Touring (2007, neviem aké eXX to je

), ale nakoniec som sa ako hlupák, veľký hlupák nechal ukecat na eMBéčku.. ( no a este bolo dôvodom aj to, ze vw sharan, ktorý som mal, mi zostrelila zver, ktorá zablúdila na cestu, takze sa aj znížil budget na auto, kedže som ho predával rozbite, nakoľko to bolo moje jedine havarijne nepoistené auto).
S octaviou som jazdil nieco cez dva roky - ma lacný servis, to je asi tak vsetko.. (Nechápem, čo ľudia na tom aute vidia, je to celé zle)
Takze spať k príbehu: veľmi sa mi páčilo BMW 530d GT xdrive, ale kamoš si kúpil v lete 530xd F11 a mne postupom času začalo rezať čoraz viac a viac..
Začal som teda pokukovat po efku a skončilo to tak, ze sme sa s kamarátom v decembri vybrali do Nemecka kúpiť moje prvé BMW 530d xdrive F11 r.v.2011.
Inak predajcu BMW Walkenhorst možem iba doporučiť, vynikajúce a milé jednanie s predajcom. Dokonca aj poškodený štítok na spolujazdcovom stĺpiku mi zadarmo poslali do týždňa (slovenský predajca BMW chcel €180 a čakať 3-4 týždne).
P.S.: chodím vás tu čítať uz pár dni, ale neviem ten web, kde nájdem celu výbavu..
Aj keď ten moj S Paket nie je daky zaujímavý ale po prechode z eMBéčky je to fakt nárez..