... všetko o BMW ...
csuka530d napísal:No vidim ste sa poriadne s ropakmi rozbehli , za mesiac tu budete plakat co je autu klepe dymi atd
Kurva ja som stastny ze mi auto funguje![]()
A vy tu lamete rekordy. Na 15 rocnych diesloch
csuka530d napísal:No vidim ste sa poriadne s ropakmi rozbehli , za mesiac tu budete plakat co je autu klepe dymi atd
Kurva ja som stastny ze mi auto funguje![]()
A vy tu lamete rekordy. Na 15 rocnych diesloch
BrunoSoprano napísal:
kámo diesl neskorej vylágruješ jak benzín, lebo diesel točí len do 4500ot ,kde benzín chytá pri týchto otáčkach len druhý dych a začína naberať,tak ked mu občas dáš plné bomby nezaškodíš mu,prefúkneš všetky usadeniny a precvičíš ho nech nezlenivie.... základ, piesty ojničné ložiská,atď je z toho istého materiílu ako u benzínovych motoroch,takže ked máš kvalitný servis a pravidelne menený olej nedtreba sa tých klepáčov báť, pokial nemajú milion KM... a tutbá trisky podchádzajú aj na 5ročných audinách a hociakých zánovných tragačoch od koncernu vw a iných kvalitných značiek...
PeqpeK napísal:mne sa najviac paci ten odhad vykonu bez brzdy...229 a 480 :)
ViktorDDD napísal:csuka chcel poukázať nato, že sú to 15ročné stroje čo už majú čo to za sebou, a žiaden motor nie je nesmrteľný, že vstreky turbo a také veci pokladáš za spotrebák je jedna vec, ale keď sa to začne naraz všetko sypať a necháš za servis 2000+ eur tak to zas moc nepoteší