... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

lada18
Autor témy
Auto: e46 330ci
Kraj: Zahraničie

eibach sport line e46 330ci

Utorok, 6. Januára 2015, 20:32

ahoj mám problem nahodil jse zatím zadni pružuny eibach sportline 212000102HA a jsem o necely centák vejs než u m-paketu
nevim co stim už trikrát jsme ji poatačel aby si co nejle sedle nebo ta pružina musi být neak natočena ?nebo to je jedno jak se tam dá ??poprve jsem je dal tak aby byli nápisi vidět když se sundá kolo ale to moc nesedělo v misce.pak jsem to sundal a točil jsem snima dokut to lip nenesedlo do misky.pak jsem to projel a pravá strana si sedla o 1cm ale leva je o proti pravy o jeden 1cm zase vejš
Docela mě to zklamalo že si to nesedlo
A nemá někdo foto jak tam ta pružina sedí jestli nemám něco blbě??
co jsem koukal tak každy to dáva napisem ven viz foto
diky moc za rady
Prílohy
dsc03522.jpg
dsc03522.jpg (126.32 KiB) 638 zobrazení

Užívateľov profilový obrázok
Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Re: eibach sport line e46 330ci

Utorok, 20. Januára 2015, 22:01

Ahoj

podla farby pružín to vyzerá na PRO KIT ktorý nie je taký nízky - pokiaľ máš správne zvolenú variantu na Tvoje auto 30/25 mm

Je to teda na úrovni M paketu.

Problém je ten, že tá stará pružina má minimálne 10 rokov a sadla si, proste únava materiálu. Keď si pozrieš nové bavory v showroomoch sú vysoké ako kozy aj s M podvozkami.

V každom prípade po pojazdení cca 20km si ešte sadne tlmič, ktorý bol na zdviháku odľahčený a môže to ísť trochu nižšie.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných