... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
ankaz napísal:mam bmw 318d E90, ked zaradim jednotku a chcem sa pohnúť a spúšťam spojku tak mi myká celé auto, to isté robí aj pri spiatočke. neviete mi poradiť co s tým mám a co mám urobiť. Diky
myzu napísal:Ciao,
ja pozorujem rovnaký problém, ale na zotrvák so spojkou to nevidím. Mal som načatý zotrvák na predchádzajúcom aute s dvojhmotou od VW a prejavovalo sa to trochu inak. Keď si vezmem do úvahy že je to pozdĺžne uložený motor a to trhanie je v pozdĺžnom smere, tak sa mi vidi, že zotrvák bude trhať autom v priečnom smere, ale opravte ma keď sa mýlim. Ja si myslím, že to môže byť aj nejaký vstrek, lebo na mojom pozorujem zvýšené korekcie. Mno každopádne sa mi to prejavuje naozaj sporadicky,takže to zatiaľ nebudem riešiť.
myzu napísal:Dik za info, dám to skontrolovať, lebo dieru v pieste to by ma piclo, mno mne to presne dva krát trhne, ale len na jednotke, na spiatočke nič.
Mám 195 000km. Oki len pre info korekcie viď obrázok.
PeqpeK napísal:ako sa to sprava po zvyseni otacok?
myzu napísal:
po zvýšení otáčok korekcie klesajú a krásne si pradie na to, že je to diesel, motor inak šľape jak švajčiarske hodinky.Inak EGR kurvítko je samozrejme off. Ani by som sa na korekcie nepozeral, keby to sem tam netrhlo pri rozbehu. Všetko šľape, dlhodobú spotrebu meranú na nádrž mam 5,2 l/100km teraz v zime 5,5 l/100km. Robím trasy Poprad-Praha a jak dôchodca teda nechodím - BMW je proste top.
PeqpeK napísal:ok, a ked sa rozbehnes pri zvysenych otackach? neskusal si tie streky nejakou chemiou do nadrze precistit?