... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

norbess
Autor témy
Auto: BMW 330d e46 FL
Kraj: Banskobystrický

púšta olej , neake nápady? ?

Piatok, 5. Decembra 2014, 17:11

caute, zaujimaju ma rady,nápady alebo hlavne skúsenosti či sa stym už niekto stretol . raz som sa uz pýtal no nedoriešilo sa to,púšta mi pomaličky olej kvapka,dve ked odstavim auto zteká mi to po všetkom a neviem odkial ide, utriet tam neviem nič lebo sa neprimestím. ,cca niekde pod vzduchovym filtrom a nad pravym ramenom riadenia kolies, konkretnejšie pod prednou častou filtra kde vchádza vzduch z filtra do potrubia... dnes som kus rozobral okolo motora nech sa tam viem pozriet, kukal som to len zrkadlom, neako som to aj pofotil, zaujima ma váš názor že čo tam može puštat olej. dal som dole len hadicu vzduchu,aby som sa primestil ktomu, niesom vtom ešte natolko doma,tento 330D mam len par mesiacov. poprosim komentáre len k téme,(ps. citaj popis pri fotkách) :wink: a fotky su v poradi odspodu
Prílohy
DSC_0909.JPG
este raz ta suciastka od oleja, ale mam pocit ze olej zteká nanho z inokade
DSC_0907.JPG
tato suciastka je dost od oleja,co som videl
DSC_0912.JPG
moze byt tato priruba takato od oleja? ztiahol som len gumenu hadicu znej, cez toto by mal prechadzat len vzduch nie?
DSC_0897.JPG
kde mám malu račnu položenu tam ma byt vzduch.filter

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: púšta olej , neake nápady? ?

Piatok, 5. Decembra 2014, 17:29

vymen olejovy separator a tesnenie na prirube turba...

si kupil riadny crep

norbess
Autor témy
Auto: BMW 330d e46 FL
Kraj: Banskobystrický

Re: púšta olej , neake nápady? ?

Piatok, 5. Decembra 2014, 17:48

PeqpeK napísal:
vymen olejovy separator a tesnenie na prirube turba...

si kupil riadny crep

nie za tu cenu to neni crep, kupil som ho dost lacno, za tu cenu by som kupil neaku 318i co by bolo v poriadku, ale takto viem ze ja to urobim natom alebo vymenim a ze to bude potom v poriadku, vrazim nazad donho tie peniaze možno ale viem že bude ok. a vdaka za radu

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 20 neregistrovaných