... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Puto225122 napísal:Zdravim. Potreboval by som opravit BC displej (v ... pixely). Je aj niekto z okolia BA co by mi to vedel spravit? Dik
BMW x5 2002
svanto66 napísal:taktiez mam problem s displejom radia..ked je vonku chadno tak je displej v pohode..akonahle je vonku teplo tak displej je uplne v pecku..mam radio BMW Professional (E46, r.v. 2002). neviete aka je to znacka radia?? ak je to alpine tak za kilo sa mi to asi neoplati opravovat hm?..diky moc..
svanto66 napísal:taktiez mam problem s displejom radia..ked je vonku chadno tak je displej v pohode..akonahle je vonku teplo tak displej je uplne v pecku..mam radio BMW Professional (E46, r.v. 2002). neviete aka je to znacka radia?? ak je to alpine tak za kilo sa mi to asi neoplati opravovat hm?..diky moc..
airbone napísal:
Ty hovoris o E46, takze tam je ine radio professional ako u e90 vsak? daj radsej foto, nech nemiesame hrusky s jablkami.
ramon: uz tie displeje nove nemam skladom a ani neviem zohnat, len repasovane, tie su o nieco lacnejsie, ale funguju 100%.
svanto66 napísal:
tak posielam ti foto toho mojho radia..
svanto66 napísal:
Airbone: co s tym mojim displejom? bude sa to dat opravit?
renner napísal:to airbone koĺko by stala oprava mid displeja na e39?
airbone napísal:
Bohuzial neviem ti s tymto displejom pomoct.....Nikdy som take nerobil predtym a tym padom nemam nato ziadne ND. U E46 je to pomerne zriedkave radio. Rad by som sa na neho mrkol, ale opravit sa to u mna nebude dat. Keby si ho niekedy v buducnosti chcel darovat na organy alebo na vedecky vyskum, ozvi sa....
Drudo napísal:@airbone: na mojej E90 mam radio Profesional - Alpine a posledne 2 horizontalne riadky pixlov mam fuc, posledny prispevok bol z roku tusim 2012, robis este tieto radia? Cena? Vdaka.
airbone napísal:
Rok a mesiac auta?
Nie je problem vymenit displej na vacsine radii od alpine, a continental. Ale pytam sa len preto ze u alpine bola jedna mala seria z poslednych ktora mala odlisny displej ktory nie je dostupny.
Drudo napísal:
2006/7