... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
bocan111
Autor témy
Auto: E34-520iT+E46-318iT
Kraj: Žilinský

stále beží vetrák

Sobota, 8. Novembra 2014, 18:58

vypnem všetko a aj klimu a aj kurenie a ofuk na okná, vysadnem z bawa a stále ostane bežať vetrák nie na chladiči, ale ne kúrení !!! .... beží úplne potichúčky a sem-tam pridá sám od seba a zase zvolní otáčky....vysadnem a počúvam a stále beží a fúka !!! ...úplne polaličky a v kľude, ale sem tam si sám ako písal, pridá a potom zase klesne na minimum, ale stále "fučí" a vydrbe mi baterku za noc....
čo s tým a ako????
....

dík za radu?

PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: stále beží vetrák

Sobota, 8. Novembra 2014, 19:06

bocan111 napísal:
vypnem všetko a aj klimu a aj kurenie a ofuk na okná, vysadnem z bawa a stále ostane bežať vetrák nie na chladiči, ale ne kúrení !!! .... beží úplne potichúčky a sem-tam pridá sám od seba a zase zvolní otáčky....vysadnem a počúvam a stále beží a fúka !!! ...úplne polaličky a v kľude, ale sem tam si sám ako písal, pridá a potom zase klesne na minimum, ale stále "fučí" a vydrbe mi baterku za noc....
čo s tým a ako????
....

dík za radu?

milionkrat rozoberany jezko...

bocan111
Autor témy

Pondelok, 10. Novembra 2014, 12:34

ice.blade napísal:
takato otazka od cloveka registrovaneho na klube od 2008meho nieje na mieste :)

ani v jednom prispevku o jezkovi som nenasiel zmienku /asi som mal smolu a bo blba hlava/, ze kvoli jezkovi ostava bezat vetrak...vsetko bolo len o tgom ze je vadny a ako opravit...dik za radu, prehodim starsi a dobry, co mam skladom v skatuliach! \:D/

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 10. Novembra 2014, 12:42

inak je tu niekde tema ako si precinovat kontakty mozno ti to postaci ale noveho jezka mas za 40€ ktory ti uz vydrzi :)

bocan111
Autor témy

Utorok, 11. Novembra 2014, 01:38

ice.blade napísal:
inak je tu niekde tema ako si precinovat kontakty mozno ti to postaci ale noveho jezka mas za 40€ ktory ti uz vydrzi :)

oki...dík! ...našiel som a aj ten povodny nemecky pomerne dobre nafotený postup....teda ani nie postup, ale ktore kontakty to preletovat...uvidime a ked nevydrzi, budem riesit novy.... zatial este raz dik, bude to isto ten jezko, podla toho, co som vsetko pocital o tom, a hlavne aj mne kolisu tie otacky vetraku...myslim na kureni...
...cez vikend sa s tym pobavim!

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní