... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

obchodna sekcia

horomin
Autor témy
Auto: bmw 318d E91
Kraj: Košický

Prerabka na facelift

Nedeľa, 2. Novembra 2014, 11:42

nazdar.
Mam bmw E91 , 2006,
rad by som prerobil cez zimu predok na facelift +m-paket
chcem sa opytať ako je to stou prerabkou, či uz to niekto robil a ake to je zdlhave.
čo všetko treba meniť, viem ze kapota , naraznik, mriezky a naraznik su ine. Mam bixenony tak by som ich vymenil za bixenonove FL svetla , len neviem či mi budu pasovať všetky uchytenia a najma koncovky do svetiel, tak isto či mi budu pasovat koncovky do hmloviek
rad by som dal M-paket ale ten novši. bude mi tam pasovať albo treba vymenit aj nejake držiaky naraznika + spodny kryt motora ?
ak by mal niekto trochu času a odpovedal mi, tak mu budem velmi vdačny :)

Užívateľov profilový obrázok
upir156
Kraj: Trnavský

Re: Prerabka na facelift

Nedeľa, 2. Novembra 2014, 13:00

Fuu, predaj to a kúp rovno facelift, táto prerábka bude hodne hodne drahá, či už na diely, alebo okolo káblovania tých svetiel atď.

Užívateľov profilový obrázok
bmwbanan
Auto: BMW 6GT 630d xDrive
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 2. Novembra 2014, 15:32

jj kasli na facelift, sprav iba m-paket, facelift svetla som chvel aj ja, ale aby fungovali a pracovali ako na facelifte treba novu frm a kodovanie

horomin
Autor témy
Auto: bmw 318d E91
Kraj: Košický

Nedeľa, 2. Novembra 2014, 17:33

fuuuuu. tak to som myslel ze tie predne svetla len prehodim a všetko bude fungovať, ale ked tam treba prerabať elektriku tak fakt serem na to a hodim tam len m-kovy naraznik ..

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných