takze v prvom rade, chcem podakovat za rady a spravy, temu s nazvom som zalozil pre zvedavost ludi, tak som dufal ze hlavne zvedavci sa na tu spravu pozru. Ved zvedavost nas pohana vpred a dava nam nove napady

auto uz je spokojne doma, na nemeckej dialnici preverene na plno! takze k veci.
Auto s nizkym vykonom
- po prvej diagnostike - vaha vzduchu - vymenena - auto tahalo super, pre istotu som vymenil aj podtlakove hadicky. :)
Po case mi to zacalo skakat, ako keby som bol v autoskole, otacky padali dole, vytihanut na vyssiu rychlost bol riadny problem. Auto neskakalo ked som pridaval postupne plyn ale nemalo stale vykon. Dal som to na diagnostiku .
- po druhej diagnostike, a premerani, mi zistili unik oleja v turbe, repas turba, tesnenia, olej, filtre,
Ako som vysiel zo servisu, zo servisakom, krasne auto tahalo, aj turbo od nizkych otacok, pri druhom startovani vsak znova zacalo skakat a nemalo vykon. Kazdy start bol iny, ako keby loteria, raz islo ako ma raz zase o nicom

tak hybaj na tretiu diagnostiku

- po tretej diagnostike, chyba ziadna, auto prezerali dva. Nakoniec dosli k chybe. Je potrebne spravit update softveru.
No a tu sme na konci. Po tom vsetkom a problemom, ktore boli teraz je radost jazdit ! takze nevdzavat sa pri problemoch ohladom auta, ved vsetko sa da !